Followers

Tuesday, July 21, 2009

sila gantung ye..

salam..
peringatan buat teman2ku..pastikan korang selalu gantung kad matrik kat tubuh korg..means,kat leher la..jgn gantung dlm beg lak..hehe..kasi pak guard nmpk..kalo bleh tunjuk2 sikit kat pak guard 2 yg kte pakai kad matrik..huh..ayat xpuas ati.. ini untuk kebaikan korg gak..yela..nnt xde la pak guard 2 nk marah2 kat korang..sebab ape??sebabnya..saya n da geng pernah kena marah dgn pak guard cz xpakai kad matrik..macam2 dia m'bebel..ceh..ngalahkan lecturer lak..huhu..tp nk wat cmne kan..dah mmg keje dorang..tp kn...dlu xde pn nk wat cm2..??!!!...tp bengang gak la..dh la mrh dpn org ramai..mcm la kitorg je yg xpakai..padahal yang lalu lalang tme 2 pn xpakai gak..ish..jahat sgt ke muka kitorg nie??!!xnmpak mcm student usm ke??taw la pakaian kitorg time 2 ntah pape..tshirt n jeans je..tp org len pn sama je..argghh..bengang yg t'amat time 2..
so,nasihat tuk korg..wat masa ni pakailah sokmo kad matrik anda yer..xpun,teruslah memakai kad matrik anda smpai la anda dh xjd student usm..

3 comments:

lea said...

aku pun penah kena marah ngan guard coz xbawak kad matrik masa nak kuar makan malam tu
terpaksa aku wat muka kesian rayu kat die..
huhu

cj'alhafiz said...

haha....masa orientasi tag slalu kat leher...
awal sem masa 1st year...ada la gak gantung..
pastu...selamanya dalam dompet ja. Tu pon in case nak cucuk duit. kalau tak guna untuk cucuk fulus.... ntah keana dah...ish!

DarkArtz said...

ni kali kedua dah kau kena marah kan???
hahaha, sebelum ni kau cite kau kena marah di library..........
sabar deh.........
nengkali kan, kau bawak kad matrik dengan tali dia.........
pastu kalau kau nampak je pak guard yang marah kau tu..........
kau wat2 jalan depan dia, pastu kau pakai kad matrik..........
pastu kau senyum kat dia...........
tengok apa reaksi dia..........