Followers

Tuesday, July 28, 2009

wahai kamu

"kamu..
kenapa la saat ni kamu jadi mcm ni??..kamu xkesian kat kite??apa salah kite kat kamu??kite selalu sakitkan kamu ke???kite selalu wat yg bukan2 kat kamu ke??kalo la kite pernah wat cam2 kat kamu, kamu jgn la amek hati ye..kite minta maaf byk2..kite jnji xkan sakitkan hati kamu lagi..kite jnji akan jaga kamu baik2..kite sayang kamu sgt2..kamu la harta kite yang paling b'harga..dlu, kita sanggup b'korban untuk kamu..kamu ingat lagi x,bila kamu sakit kite terus bawa kamu b'ubat..kite xkesah psl wang sbb kos nk rawat kamu dlu xdela mhl sgt..kite masih mampu time 2..lgpn, kamu xpernah dapat sakit yg teruk2 la..tapi kenapa sekarang kamu jadi mcm 2??kite xmampu nk rawat kamu..kite bukan kedekut tapi..kamu tentu phm kan..kite xkerja lg..kite mmg betol2 xmampu..sampai hati kamu buat kite mcm ni..kite sedih sgt2 taw..lgpn, kamu mmg sgt penting bagi kite..kalo kamu xde, mcm mana kite nk teruskan idup??kite xnak cari yg lain..kalo boleh kite nak dgn kamu sampai bila2..kamu..kite sayang kamu!!!"
haha..korang jgn pk yg bkn2 lak ye..hihi..kamu itu adalah laptopku..laptop aku wat hal plak..bila aku on je, xde apa yg kuar kat skrin..cuak gak..aku bwk g ppkt td..tapi dia xleh wat apa2..katanya kena bwk g kedai servis...so, abes klas td aku bwk la g kedai compaq kat kb..kat kedai yg aku beli laptop ni dlu..mula2 aku igt rosak yg bese2 je..upenye..'mother box' yg rosak..apa lak 'mother box' 2 ek..ish..kalo ejaan salah 2 maap la ye..aku bkn reti sgt psl laptop ni..taw guna je la..tp kalo ikut kn kepahaman aku, mother box ni yg plg pntg bg laptop..kalo rosak susah nak baiki..td uncle kedai 2 ckp kalo nk tukar 'mother box' kos dia dlm RM1000+++ ..mak oi..t'kejut beruk aku..mahal nya..tp kalo xnk tukar, dia boleh blablabla...aku lupe lak apa bnda yg dia nk wat 2..tp yg 2 pn mhl gak..dlm rm400+++..uish..xsanggup aku..tapi uncle 2 saran kan aku terus guna laptop ni sampai dia betol2 xleh hidup. (laptop ni bleh b'fungsi lg kalo kite on n off smpai la kat skrin 2 dh kuar apa yg sepatutnya)..dah mati la maksudnya..laptop aku ni ibarat org yg kena kanser tahap plg teruk..kiranya, nk tggu mati je..ish..mmg cuak seyh..smpai bile la laptop aku ni bleh thn..harap2 la smpai aku dh abes belajar nnt..kalo dh keje nnt, ringan la sikit kalo nk beli laptop baru pn..hmm..b'doa je la byk2 moga laptop aku ni bleh survive..amin

1 comment:

hanisah said...

motherboard,k0t~
sbb nisah slalu dgr abg n adek sebut2 psl bnda ni kat umah..diorg c0mputer freak..h0ho~

btw,sm0ga lapt0p sehat2 slaloo..

aminnn...