Followers

Monday, May 2, 2011

Maaf pada yang terkena......

Assalamualaikum...

Entri untuk minta maaf pada sesapa yang dah terkena tipu...
Sebenarnya game pasal kalkulator cinta tu tipu tipu je...
Pada yang join game tu mesti taw kenapa anda tertipu...
Pada yang tak join, nak taw kenapa ditipu???
So, anda kena join la game tu...ada beranikah???
Hahahaha...
Pada korang yang tertipu tu, jangan risau rahsia korang selamat dengan aku...
Dan aku harap korang jangan la plak simpan perasaan marah korang lama-lama...
Aku bergurau je ye...
Peace no War =))

Gambar: Bila usia meningkat, metabolisme pun semakin perlahan kn??



4 comments:

cj'alhafiz said...

Haha!! ape la ko...
seb baik ak tak ltk byk2 crush..
no. 2 n no. 3 tu nenek ngan mak ak..
n the first u know who..haha
btw, Gua Kena Beb!!!!

lea said...

aku dh agak dh
thats y, aku x main..haha

aku dh penah kena pun b4 dis..huhu

chanz said...

game yg dia hantar nama crush tu ke emel eh....hahahahha

Mr iZzo (^^,) said...

notty nii..babap kang! hehehe


saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com