Followers

Saturday, October 23, 2010

senaman kuruskan PIPI

eh, ada ke senaman ni??
kalo ada sila la share ngan aku....
aku mendambakan senaman itu...
hahahaha...
xsanggup tengok pipiku yang terlebih tembam...

7 comments:

MiR said...

haha..asset tuh..
pipi tembam adalah salah satu cara ntuk me'maintain'kan cute-mute(miut) anda :P

Quzie Fathihah said...

cute-mute.....hahahaha

DarkArtz said...

aku rasa okey je pipi kau.......
normal la tu, x tembam lagi cam lea.....
hahaha........

tapi kalau kau nak kuruskan pipi kau gak, try tanya ijon.......
mungkin dia tau cara senamannya........
hahahaha.......

Quzie Fathihah said...

xtembam cam lea???
hahahaaha...
jahat ooo ko...
abes la kalo lea taw

lea said...

hampeh ko azahiri..kutuk aku...
aku xkan maafkan ko. NEVER ok

muahahahahaa:P

lumut said...

kau rasa kalau kunyah chewing gum bleh ker??

aku tak tau.nak tny neh.hehe

Quzie Fathihah said...

lea: relax lea....nnt ko jumpa dia ko hempuk la si aza ni...hahaha


lumut: bleh kot...nnt aku try...kalo result dia gempaq ak kasi heboh kat blog...huhu