Followers

Wednesday, November 18, 2009

tolong tinggalkan jejak anda

iye..
seyes ni..(dgn muka b'kerutnye ak menaip..)
tlg la tgglkn jejak pd sesape yg b'tandang kat blog ak ni..
wpn korg x hingin nk jd follower ak..(nyesal taw xjd follower ak..huhu..ttbe..bkn nye ko dpt emas segantang kalo jd follower ak..tp at least bleh la meramaikan jemaah blog ak ni..hehe)
ak taw ada teman2 sekos ak or mybe seU or sematrik mungkin gak seseKolah yg xmalu utk mengUsha blog ak..
ak taw blog ak ni ntah pape je..
dh la penulisan nye xbest..
tuan empunye blog pn bknnye cantik sgt.. (ehem..jgn kutuk lebih2 lak..trajang kn..)
-->>tetibe ak t'dgr bunyi lembu..pelik..dh usha2..haha..igtkn ada lembu t'lepas msk bilik..upenye..ak ngah bkk farmVille kat facebook..kat kebun ak 2 ada lembu ler..haha<<--
tp ak taw..
kekadang kalo korg bosan korg mst gak usha blog ak kn..
mst nk taw p'kembangan (bukan ak yg kembang ye) yg b'laku dlm idup ak..
mana la taw..
kalo ak nk tunang ke, kawin ke..(apsal ak asek pk psl kawin..ad org nk msk meminang kot..haha..ttbe..)
mst la ak hebohkn kat blog kn..
huhu..
so, pd sesape yg b'tandang kat blog ni tgglkn jejak ye..
kalo korg ada blog nnt boleh la ak g usha blog korg gak..
kalo xde pn xpe..
at least ak taw korg pnh singgah kat blog ak..
skang ni blog ni xde chat box lg..
blom dmskkn..
jdnye,korg tggl jejak korg dgn komen kat mane2 entri ak..
xkesah la nk komen ape..
yg pntg..
no carut-marut ye..
blog ni suci murni..
sbrg carut-marut x dbenarkan.. (kutuk mengutuk ok lg la..)
harap maklum..
ok la..
ak nk g berkebun kat FB lak..
tata..
=)

4 comments:

cj'alhafiz said...

hahaha! bagus bagus...ini adalah cara untuk mempromote blog kita. idea yang bagus..hahaha! selamat bercuti wei.... ce tengok kat follower ko...bkn ka ak antara yg terawal tu..hahaha!!

DarkArtz said...

haaaa che jo, ni yang baru dikatakan publisiti.........
senang le calon-calon kau nak tau update pasal diri kau, quzie..........
hahaha........

DarkArtz said...

haaaa che jo, ni yang baru dikatakan publisiti.........
senang le calon-calon kau nak tau update pasal diri kau, quzie..........
hahaha........

Miss Q said...

darkartz:calon2??haha...bajet rmai je