Followers

Sunday, February 21, 2010

jom tambah widget USM bloggerz..

salam..
pada sume bloggers USM..
korang perasan x widget baru aku kat tepi sebelah kanan, bawah skali 2..
nampak 2??
kalo xnmpak mst sebab 'kotak nuffnang' 2..
kecikkn 'kotak nuffnang 2..
haaa..
dah nampak kan..
cantik x widget 2??
act..
bukan aku yang design pun..
huhu..
aku mana la power nk buat benda2 cam2..
yang ni aku jumpa kat blog kawan aku..
kalo korang berminat, korang bleh la tambah widget USM bloggerz ni kat blog korang..
kalo nak..korang klik SINI
kat situ, dia dh ajar camne nak masukkan..
korang follow je instruction yg dia kasi..
senang je nak tambah widget ni..
sekali try terus dapat..huhu
k, selamat mencuba..

p/s: eh, ada sape2 taw x camne nak buang 'kotak nuffnang' kat bawah 2??tolong ajarkan..

6 comments:

hanisah said...

nk letak gak la... hehe.. thx! ^^

miss keroppi said...

yeay!! da pasang!! thanx

DarkArtz said...

rasanya cam tau kau amik dari mana......
cam dalam blog kawan aku nama DarkLightDesign je........

pooyuh said...

kami da amik...makaseh kak quzie...hehe

Quzie Fathihah said...

hanisah:jom pakat letak ramai2..
miss keroppi: welcome
darkartz: a'a..dia praktikumate aku kat kmpp..huhu
pooyuh: same2..

lea said...

macam menarik...
nanti aku try...
tq