Followers

Sunday, December 27, 2009

aku nak update

baca aje tajuk itu korang pasti paham..
aku nak update pasal baktisiswa tapi tahap kemalasan aku adalah teramat tinggi..
don worry..
aku try untuk update ASAp..
lagi pun banyak perkara yang best2 berlaku sewaktu berlangsungnya baktisiwa..
gambar pun banyak..
ada dalam 600 keping..
huh..cuba korang bayangkan..
banyak giler kan..
tp bukan semua gambar 2 ada aku..
aku tidak ler giler sangat bergambar..
gambar 2 pn tak upload lagi kat mukabuku..
nanti bila kerajinan aku datang aku upload la..
so,pada teman2 baktisiswaku..
korang sabar la yer..
insyaallah aku akan upload jugak..

8 comments:

cj'alhafiz said...

hahaha....best ke baktisiswa??
cpt r upload nak tgk ni...
kucewa sebab tak dapat g baksis....
uhuk..hak..hak...

cj'alhafiz said...

join me at http://coffeecrackers.blogspot.com/

Miss Q said...

best wei..
kalo xcaye ko tnye azahiri..
dia ada kenangan pahit kat sne..hehe

cj'alhafiz said...

ya ka? ceh...azahiri bukan nak cite kat aaku....
ko lak..ada kenangan manis ke?
ntah2 da jumpa pakwe ensem kat sinun...hihi...

Miss Q said...

btol..ko tnye dia sndri..tp jgn ckp ak gtaw ko..trok ak kna nnt..hikhik
ak byk kenangan manis kat sne..tp xde la jmpa pakwe ensem..kbykkn dh tua2..hehe

cj'alhafiz said...

masa aku duk baca blog ko ni...dia masuk bilik aku...panjang umor btol. so dia dah tahu ko yang bongkarkan rahsia..haha!! habislah....

yg tu tu kaya tak?!!!! hahaha!!

DarkArtz said...

hah???
apsal aku lak???
hahaha...........
cis quzie, wat gosip pasal kau ngan dia kang.......
hahaha.......

Miss Q said...

alamak kantoi dh..
bkn ko ada kenangan pahit ke kat sne??haha..kura2 dlm perahu
gosip apa plak ni??gosip ngan sape wei???hehe