Followers

Thursday, April 14, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi...!!!

Assalamualaikum

Aku kan memang suka nak join segmen yang bro BA buat...
Tapi bukan semua la aku mampu join..
Kekadang tak sempat nak join...
So, kali ni aku join lagi tapi tak hengat dah kali ke berapa aku join segmen yang bro BA buat...
Kalau korang berminat nak join dipersilakan...
Syarat-syaratnye pun senang aje...

image

Buat satu entri dengan tajuk Ben Ashaari Gegar Lagi..
Letak header blog BA macam yang aku buat ni...
Then, paste kan URL entri yang korang buat tu kat SINI
Done!!!kejap je pun kan..
So, meh la ramai2 join segmen ni ye..
=))


17 comments:

dwaty said...

salam perkenalan... jom kasi gegar!!!

Quzie Fathihah said...

jom gegar...hehehe

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

HAJAR hasan said...

datang gegar!!!! ;)

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

fashah84 said...

salam ziarah...

semoga terus maju dalam dunia blogging ni..:-)

aienna said...

salam perkenalan..nak gegar2 jugakk!! Dari saya!! no 18 kump 5!!!! GEGAR !! YAWWRGHH!!

singgah la ke
http://nurainajasril.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

SHaFiQ ZaiNaL said...

Dari kotakhitam...
kasi gegar..... ^_^

Ainnur Afiffah :) said...

datang gegar sini ^^

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Muhammad Asyraf said...

satu geng dari kumpulan 5 ! GEGAR SINI dan follow :D

Atie Serina said...

gegar sini!!
satu geng..group 5..^_^

mohd ridwan said...

Terjah penjenayah kumpulan 5~

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

kakyong said...

salam kenalan,
kakyong dtg gegar di tgh mlm,
jom singgah blog kakyong


n3 terbaru kakyong.com

segmen gegar 1000 blog
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)