Followers

Saturday, February 6, 2010

stalker atau kebetulan??!!

pada pendapat korang la kan..
ada x lagi orang yang punya nama sejibik cam aku..
quzie fathihah..
mungkin ada kot tapi....
ada ke???
ntah la..
aku pun xleh nak cakap apa..
kenapa aku tanya soklan ni???
sebab aku ada terjumpa satu profile yang namanya sejibik cam nama aku kat fb..

 
ada dua quzie fathihah upenye..ingatkan 2 nama glamor aku je..kihkih

mungkin satu kebetulan nama kami sama..
tapi yang peliknya..
kawan-kawannya adalah semua kawan-kawan aku kat matrik dan sekolah menengah..

 
kawan2ku adalah kawan2nya juga...huahuahua

wpn ada setengah orang 2 aku tak add sebab aku xtaw dorang ada fb..
bila aku buka profile dia baru aku taw ada lagi upanya kawan aku kat matrik n sekolah menengah yang ada fb, yang aku x add lagi..
tapi dia xda la plak add kawan-kawan aku kat USM ni...
pelik memang pelik..
tapi kat profile dia 2 xda gambar2 dia..
kalo x, boleh la aku kenal siapa gerangan empunya fb 2..huhu

p/s: pada tuan empunya profile itu, sekiranya kamu juga silent reader blog aku ni sila munculkan diri anda..nanti boleh la kita berkenalan..hehe

8 comments:

cj'alhafiz said...

ada...ada....aku prnh nampak.....
kat ppsg.........

Fauzan Abdullah said...

To have same name with others is okay. Not weird things..

But..to have same frends list..nie bahaye nie! I think..he/she not stalker lar beb..he/she is ur enemy..

*jahatnyer aku berburuk sangka* :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

maybe kawan2 yg add tu ingat akaun tu akaun kamoo kot.

tu yg kawan korang same. hiks ~~

Quzie Fathihah said...

cj:yeke??sape2??nnt aku p cari la kat ppsg 2..huhu

fauzan: enemy???OMG..

Fauzan Abdullah said...

btol..better u watch out..later, he/she do something bad with your "profile"

and he/she is using FB!! bahaye lar!!

miss keroppi said...

xkot quzie..eh.nak try google gak la nama mcm quzie buat..hehe

Ena said...

sy pn ader kawan yg nama same tp bukan dgn namer awak la.. kwn sy tu lelaki nama & bin pon samer.. jd kami (kawan2 sekelas) dulu dok pakat la add dier.. upernyer salah org.. hu3..

cj'alhafiz said...

betul....kalo tak silap aku nama ayah dia pun abdul fatah.......
wakakah!!! aku tgk kat list nama ja...
xtau yg mana empunya badan....