Followers

Friday, February 27, 2009

permulaan yg memeritkan

wah...
akhirnya...
nk taw x , bkn men ssh lg aku nk start blogging ni..huhu
ada je halangan yg datang..ish(*-*)
nk taw pe yg b'laku??jom baca....

aku nk start wat blog dh lme tp asek tggh je cz sem ni aku mmg giler bz..mcm2 keje yg aku kna wat..siap 1 keje dtg lak yg len..mmg bz r..tp xpe, aku yg bria tawarkn dri..hihi..kn dh kna ..tp ok la, at least aku dpt byk pnglmn...k, back 2 topic..alkisahnya mcm ni..slama kat usm ni aku bese surf tenet gne mozilla..2 mggu lps, aku t'ingin la nk wat blog ..so, dgn excited nye aku luangkn la mse aku tuk wat blog 2..hmpr sejam aku try, hampeh..lgsg xleh wat...tme 2 aku xtaw la nape..myb sbb tenet slow kot..xpe la..len kali...


then,mlm ni (27/02/09) t'detik lak kat ati ni tuk try wat blog lg skali..lgpn mlm ni cm xde mood je nk stdy..tp sedey tol..sme cm dlu..mmg xleh nk sign up pn..aku pn mtk tlg kat membe aku yg mmg aktif blogging..nsb bek die sudi tlg..thanx ye awk..huhu..dia tlg dftrkn..tp ble aku nk login, hmmm..mcm dlu gak..xbleh..ntah ape mslhnye pn aku xtaw..fedup gak aku..tme 2 mmg dh ilang ke'excited'tan (base ape ni??lantak r.) aku tuk wat blog..so, tuk nekkn blk smgt aku ni aku pn p mndi..hehe..tgh mndi 2 ttbe aku t'pk..myb xleh nk login sbb gne mozilla kot..hmmm..xpe, lps mndi aku try lg..

akhirnya...
yes!!!!aku b'jaya...
aku dpt gak login...tp aku gne internet explorer..
kalo la aku pk bnda ni dr awal...kn xsshkn idup aku..(*-*)
dan inilah dia entry aku yg p'tama..
pnjg gak..xsgka aku bleh taip pnjg2..b'bakat gak..hihi
tp cm ttbe je...pttnye kna cite psl diri aku dlu..
xpe la,nnt korg akn knl aku sape..

1 comment:

lea said...

hehe...
akhirnya boleh jugak aku bukak blog ko...
welcome to dunia blog...
hheee~~~