Followers

Saturday, March 5, 2011

Ini IDEA ada BAGUS ke??!!

Assalamualaikum..

I am...

Ok, aku baru je terfikir pasal benda ni..
Apa kata kita buat Gathering Usmkk Bloggers...
Aku rasa idea ni macam menarik je...
Kelab dah ada kan tapi korang kenal ke blogger USMKK yang lain??
Maksud aku bukan la setakat kenal dalam dunia maya je...
Kalo kat luar ni korang kenal ke empunya blog yang korang selalu baca tu???
Kalo ada kalangan USMKK bloggers yang sekelas or sebatch maybe la korang memang kenal ngan dia kan...
Cer kalo blogger tu korang tak pernah kenal...
Mungkin berbeza kos or batch...
Bagi aku la kan, aku teringin gak nak berkenalan dengan bloggers USMKK di dunia realiti...
Mungkin ada terserempak dengan bloggers USMKK kat mana2 tapi kalo kita tak kenal dia mana mungkin kita nak tegur dia...ye dop??
Lagipun dengan adanya gathering ni mungkin kita boleh lebih mengenali antara satu sama lain...
Bukan setakat kenal kat dunia blog je tapi kat luar jugak...
So, apa pendapat korang???
Setuju ke tidak...
Kalo setuju mungkin kita boleh bincang dengan admin Kelab, Fatin Sakura...
Dan kita decide tarikh, masa, tempat dan aktiviti yang kita nak buat...
Awal2 ni mungkin kita boleh pergi lepak kat Radix FC ke...huhuhuhu...
So, korang korang semua...
Sila la beri pendapat korang...
Setuju atau tidak...
Pekata korang buat satu entri kenapa korang setuju atau tidak setuju dan kalo setuju beri la jugak cadangan tempat dan aktiviti yang mungkin kita boleh buat time gathering nanti...
Dan kalo boleh korang link kan entri korang kat komen entri ni...
Nanti senang aku nak survey...
Kalo boleh promote la blog ni sekali ye...hahaha..memang giler trafik okeh=P


13 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

alief setuju 100000 peratus...!!! buat dalam masa trdekat..alief nak sgt jumpa semua blogger USMKK..cepat bincang dgn admin..cepat!! alief tak sabar dah ni..hehe

Quzie Fathihah said...

kena tggu admin respon dlu...huhu...
jgn lupa wat entri bg cadangan ye..hehhe

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

admin kate orait je tue..pe lagik pengarah projek cik quzie la nampaknye..hehe
tetap je bile..tp better in march..hehe

lunarwolf said...

..stuju!!!~

Fatin Athirah said...

okeh jugak tu
p/s:aku pun admin gak :P

Nama Sebenar: Farah Farhana ;) said...

saya juge setuju. ;)

zOeY zAu YaH said...

bukan usm cam kite nih? haha

FurBall said...

mmg dr hari tuh g nak wat event gathering nih..tp penggerak jentera nya tade..quzie..ap lg..ko pengarah..aku jadi ahli pemakan ok??jejeje..tp tak yah lah radiq..wat bbq lg syok..10 ringgit sorang boley makan kenyang jew..ahaks

Quzie Fathihah said...

korang, admin busy skang...
nmpk gayanye kena cari org len gerakkan...huhu...
aku agak busy skang ni nga FYP..
so, sape yang rasa dia bleh bg komitmen nak jd kepala boleh la..
aku cadangkan haida or mus...huhhuhu

Fatin Sakura said...

salam...lawat link ni
http://penasakura.blogspot.com/2011/03/jawapan-kepada-event-usmkk-blogger.html

kalau ade masalah sila bagitaw....saya sudi bantu..^_^

halimahaly said...

sEtuJu!!

Quzie Fathihah said...

ok boss!!hehehe

lunarwolf said...

..ohohohoiiiii~..krg stuju~..uhuhu..aku anti-haida..xsuka budak tue..jgn suh dia buat..nak guna alasan : final year busy~..ahahahah<<mmg alasan~