Followers

Sunday, February 13, 2011

When i love you....

*tajuk tiada kaitan dengan entri...propa je lebih...hehehe


Dalam hati ni dah lama tingin nak ajak kengkawan (girls only) g picnic...tak kesah la kat pantai ke kat lata ke...janji dapat picnic nga kawan2....yela kan, bape bln je lagi yang tinggal..lepas dh grad nnt semua bawa haluan memasing...kalo yang plan nak sambung master sesama ok la kan, still leh jumpa utk 2 tahun akan datang itupun kalo tempat sambung master adalah U yang sama..lepas ni xtaw lagi berapa kerap bleh jumpa..tambah2 memasing tempat tinggalnya berterabur serata semenanjung...


Harapnya dengan picnic ni akan menambahkan lagi memori manis bersama kengkawan...bila memasing dah jauh, memori ni la akan jadi kenangan sampai bila bila...Bukan taknak ajak kengkawan yang laki join sama tapi saje nak adakan satu hari tu bersukaria ngan gegurlz only...hehehe...



Minggu lepas dah gtaw dua tiga orang kawan pasal hasrat hati ni...mujur gak dorang bg support means dorang setuju ngan cadangan ni...kalo boleh nak ramai yang join bak kata orang la kan, lagi ramai lagi meriah...aku pun xsempat lagi nak tanya yang lelain...tengok la kalo sempat esok lusa aku try tnya yang lain sebab plan nya nak g picnic petang rabu ni coz pagi tu kami ada test, so kiranya petang tu nak ilangkan stress b'depan ngan test tu...tingin jugak nak tgk sunset...huhuhu...tapi tapi kan...dengan citernya hari sabtu ni geng biomed ajak g picnic/bbq dengan dorang kat pantai...hurmm...aku xpasti bleh join dorang ke tak...mesti amek masa satu hari kan...dah la kerja aku ngan fyp ni banyak lagi...cemana yer??tingin nak ikut jugak tapi tapi tapi.....(mmg byk tapi nya...hahahaha)


Yang penting aku harap sangat2 plan nak picnic nga gegurlz ni jadi...huhuhu...nnt nak bincang ngan dorang lagi...fadh cakap kalo boleh dia nak bbq jugak...ok gak tu...nnt nak mntak cadangan dari yang lain lagi...kalo xsempat pergi hari rabu maybe bleh g petang kamis ke...ok, kena rancang biar lagi rapi=)




p/s: rabu ni ada test...senior bg tips katanya banyakkan menghafal n ingat diagram/figure...kena pandai gak lukis2...huhuhu...harap2 masa yang ada ni cukup untuk study dan hafal semua yang berkaitan...Insyaallah

8 comments:

FurBall said...

jom g lata!!!

Quzie Fathihah said...

lata tmpat korang p 2 cantek....tingin nk p sne..

Quzie Fathihah said...

lata tmpat korang p 2 cantek....tingin nk p sne..

teddygirl49 said...

i'm on it...!! set je masa...nnti ak akn try cari masa len wat keje tu ;D

lea said...

g petang khamis ok sikit kot
kalo rabu cm rushing sgt..
kalo wat nak wa bbq cm susah je
apa kata kite g makan cium cium je malam tu...hehe

*chim chum

Quzie Fathihah said...

tin: ok, t bncg blk nak g ble...

lea: x abes2 nga chim chum...huhu...nnt bncg ye...

MiR said...

jom2 aku on je :)

Quzie Fathihah said...

b'tambah lg sorg....bgs2...lg ramai lg meriah