Followers

Monday, April 4, 2011

Segmen : GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA


Assalamualaikum...

Santai Bersama BEN ASHAARI

Ok, kali ni nak join lagi segmen yang Bro BA buat...
Tarikh tutupnya 5/4 ni tapi skang ni dah ramai blogger yang join...
Entah sempat ke tak termasuk dalam seribu blog tu...
Hopefully sempat la kan...
Hehehe...
Kalo korang berminat nak join jugak klik je header kat atas...



p/s: aku masih sayang lagi kot blog ni...belum masanya lagi nak delete...hehehe

15 comments:

umie mia said...

hi,dtg singgah kasi gegar :)

salam kenal dari http://ummiedamia.blogspot.com/

Sal Saari said...

gegar geng bonus..da follow

Quzie Fathihah said...

thanx menyinggah =)

hqfizulhqkim said...

Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

Faztee Danisha said...

slm ziarah dan singgah

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

Senang2 Jom Join segmen pertama MyMye.

First Segmen By MyMye MyMya

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) jom join my bloglist~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

Fieda said...

singgah dari kumpulan bonus....gegar blog 1 ribu....:)

jom jenguk : http://mylovely-fieda.blogspot.com

nananaDya said...

berlari-lari dari group 4.....(:

IntaNBerliaN said...

Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com

Quzie Fathihah said...

thanx singgah, I'Allah, nnt sy terjah korang sume =))

LindaRahim said...

hai...sy dtg ni...

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
masih boleh gegar lagi kan? hehehee

Quzie Fathihah said...

linda: hai=)

mas: bleh gegar bla2 masa je...hehe