Followers

Monday, January 18, 2010

makin menjadi-jadi

ahh..tensen2..
kenapa aku makin mudah lupa sekarang..
sudah tua ke???
ish..
umo bru nak masuk 22 thn..
masih boleh dikira muda lagi 2..
hurmm..
masalah2..
dari minggu lepas aku cuba untuk ingat kembali nama seorang mamat ni..
tapi hampeh..
sampai sekarang aku masih tak ingat..
apakah itu??
mungkin sebab waktu berkawan dlu aku tak paggil dia gna nama betol..
dlu jz panggil dia dgn nickname dia je..
tp xkan bleh lupe kot??
dah la mamat 2 pernah jd someone dlm idup aku..
mungkin sbb aku mmg nak lupakan dia terus kot..
dats why aku mmg x boleh nk ingat kembali nama dia.. 
xpe la..
dh nsb xleh nk ingat nme dia..huhu
tapi aku mmg pelupa sekarang ni..
kalo tgh dgr lecture aku kna bg 110% attention..(tp jarang berlaku,selalu mengelamun je..kihkih)
kena fokus betol2..
kalo x, bnda yg lecturer ckp 1 mnt yg lps 2 pn aku dah xingat.. 
aahh..
dahsyat2..
aku kna usahakan untuk kuatkan kembali ingatan aku..
aku xnak jadi nyanyuk bila tua nanti..


notapendektakpanjang: saya memang tersangat la pening dan tension dengan lab report dan assigment dan CA (xstudy pape lg) dan gua tempurung challege...

9 comments:

Saiful said...

haa byk ingt ape tuu
hehek

Quzie Fathihah said...

oopppsss..
terkejut seyh..
stop jap jntung ni..
nsb pnjg umo lg..
hahahaha..
cmna bleh jmpa blog ni???

Saiful said...

ehek3
adela
saje2la explore2 tenet
tetibe terjumpe la
mcm knl je org yg die xingt 2..=p

Quzie Fathihah said...

yeke..bek gak nsb awk leh jmpe blog ni..huhu
knl ek org 2??
sape ek..urmm..
pelik2..
cmne awk leh knl..

nanang said...

hahaha sudah gaharu,cendana pula
hahahaha
haa 2la suke sgt bnci2 org..=p
dh xingt name..=p

Quzie Fathihah said...

haha..
skang dh xbenci dh..
huhu

nanang said...

hehek
ala xpe,benci pn xpe
xdehal pnye..=p
ape mcm skg?
lame sgguh xdgr cite
nk msg pn,yelah
mklumlah org tu tukar num
haha

nanang said...

haha
bnci pn xpe,xde hal pnye...=p
nk msg,yelah
org 2 tukar num kn..=p

Quzie Fathihah said...

xde pape cite pn..bese cm dlu..hehe
bkn sesaje la tukar no..nset ilang la..eh,nnt email je la..
jiearies8872@gmail.com