Followers

Monday, March 23, 2009

hari yang memenatkan..

salam..
semalam (ahad 22/03/09) memang hari yg memenatkan buat saya..
semalam saya ada ospe, netball dan dinner..
cuba anda bayangkan..
penat taw..
saya bukan nak mengeluh tp..
jz nak kongsi dgn anda apa yang berlaku semalam..
ok..
pagi 2,macam biasa saya ada kelas dari pukul 9 sampai 1..
ingatkan kelas sampai pukul 12 je..
so, saya xbawa la labcoat untuk ospe 2..
rupanya kul 12 tu ada kelas ganti dr hadzri..
dr hadzri ajar analytical chemistry..
habis je kelas dr hadzri, saya terus berlari pulang ke bilik (xlari tp jalan laju je)..hihi
sampai bilik dah pukul 1 lebih..
memang xsempat dah nk belek notes..
lepas solat, terus ambil labcoat..
bawa jugak la notes..
mana la taw kalo sempat tgk2 nanti..
terus bekejar ke lab plak..
nasib baik ospe start pukul 2.30pm..
kalau x, mesti kalut nya..hehe
alhamdulillah..
dapat la jawab ospe dengan baik..
wpn ada t'kucil gak..
habis ospe dalam kul 4 lebih..
pastu dr rafiq suruh p jumpa dia plak..
mulanya xtaw la kenapa..
maybe sebab nak bincang pasal CA yang kami nak pospon 2..
tp sebenarnya kejap je bincang pasal CA 2..
>>>coursemate ku : CA analytical 26/3 pukul 12-1pm<<<
dr tanya la psl ospe..
boleh jawab ke x..
saya bagitaw la ok je..
boleh tahan la soalan 2..
tanpa disangka..
dr 2 terus bincang (discuss) soalan ospe 2..
dia bagitaw la jawapan untuk soalan2 tu..
mak oiii...
nervous gak time 2..
yela..
risau kalau banyak yang salah..hihi
tp ok la..
habis discuss 2 dalam pukul 5.10 kot..
kena berlari lagi balik ke bilik..
pkl 5.30 nanti ada netball (interyear)..
waktu 2 memang kalut la..
risau gak kalau lambat..
nanti kesian kat dorang kena tunggu..
nasib baik la netball start lambat..
kali ni jz 4 group je yang bertanding..
wakil 1st year 2 group..
ktorg wakil 2nd year..
dan 1 lagi dr 3rd year..
permainan kali ni main liga..
bukan kalah mati..
maksudnya setiap group kena lawan dengan semua group (3 kali main la 2)
1st group ktorg lawan team 1st year..
boleh tahan dorang..
main ganas seyh..
tp xpe..
nasib menyebelahi kitorg..
ktorg menang 5-0..
mantap x???hihi..
pas2 lawan nga team 1st year lg 1..
sengit..
ktorg still menang..kalo xsilap 4-3..
pas2 lawan plak dengan team 3rd year..
time ni memang dah penat sangat.. (alasan)
ktorg kalah..
tp saya xtaw berapa beza mata..
game 2 habis dalam pukul 7.10pm..
kali ni memang betul2 berlari balik bilik..
kul 7.50 dah nak gi Renaissance Hotel..
ada Forensic Installation Night..
mujur la baju dah prepare awal2..
kelam kabut nak bersiap..
nasib baik ada kawan tolong make-up kan..hehe
dh penat sangat..
xmampu nk make-up sendiri..
tapi make-up x tebal pn..
biasa2 je..
installation night kali ni memang gilang gemilang..
caya r senior 3rd year..
korang memang bagus..
lagu yang korang nyanyi 2 best..
dinner tahun ni memang d'best la..
insyaallah..
tahun depan kami cuba buat yang terbaik...
ok..
sampai sini je untuk entri kali ni..
nak saksikan kehebatan dak forensic bergaya/berfesyen??
jom...........


1 comment:

Mohd Lukman said...

ye ke quzie diner thn ni dbest???
bkn aku dgr crite korang kelaparan lepastu... hehe.... sampaikan che jo balik mlm tu makan maggi.. haha.... papepun ok le2kan..

next year kitorang pun nak wat biomedicine night besar2an gak.. siap dah meting tadi mase lepas biostat.. hoho