Followers

Sunday, March 8, 2009

outing...

semalam (sabtu) aku nga membe2 aku kuar outing..kitorg sewa keta tuk stgh ari..giler lme nk shoppin..huhu..ktorg plan nk g rantau pnjg..saje nk g shopping kat sne..aku ni excited gak nk g rntau pnjg cz aku mne pnh g sne..nme je dak klate tp serius ak lom pnh smpai sne...kalo p.kubur 2 slalu r..ktorg kuar dr usm kul 12pm..lewat seyh..sbnrnye aku sewa keta dr kul 11 lg cz ktorg mmg rncg nk kuar kul 11..tp sbbkn ade mslh sket ktorg dpt keta kul 11.45..tp xpe la yg pntg ktorg leh outing..dr usm ke rntau pnjg amek mse dlm 45 mnt..fatin yg drive cz dia je yg bleh..mimie ade lesen tp xbrani nk bawak..hihi..

smpai sne kul bape ntah..1 lbh kot..ktorg mkn pas2 solat..xsyok r nk jln2 kalo xsolat lg..ist brg yg aku bli makanan nga mempelam..xrncg pn nk beli tp ble tgk org len beli aku pn bli r..huhu..pas2 ktorg pn p jalan2...tgk ape yg ade..aku cari bju upin n ipin tuk adik aku..jmpe la yg lawa..harga bleh thn la..2pn pueh aku mtk kurg..aku ni xde la pndai sgt nk tawar menawar tp bleh la..kalo ikutkn aku xnk shoping byk sgt..nk bli 1 brg je yg aku mmg dh lme rncg nk bli..tp ble kat rntau pnjg 2 mmg byk gak aku bli..aku bli kaen plikat tuk adik nga ayah aku..aku bli bju..yg best nye kat sni patung murah..kwn aku, asma bli bear..giler besar bear, nk sme tggi nga dia..huhu..mimie lak beli kura2..comel gak kura2 2..aku lak....hehe..aku bli spongebob..mmg besar spongebob aku..lena aku tido ble dpt peluk spongebob 2..nnt aku upload gmbr spongebob aku 2..

lps abes shoping kat rantau pnjg ktorg g kb cz ak nk g cri brg yg aku nk 2..nk taw pe dia???hihi..xyah la taw..xde la lme sgt ktorg kat kb..lps maghrib ktorg g pc lak..kat kb 2,ktorg smpt la jalan2 kat pasar mlm..kbtln lak ari 2 ade psr mlm...

pas2 ktorg g pc..mkn steamboat..ntah nape aku mkn cket je mlm 2..dh xde mood nk mkn byk2..myb sbb penat kot..1st round aku leh thn lg tp ble dh msk 2nd round aku surender..dh la byk mknn yg ktorg amek..nsb bek ade mimie nga fatin..dorg yg tlg abeskn sume mknn 2..huhu..bleh thn perut dorg nie..





lme seyh nk tggu daging nga ayam msk




hasil nukilan aku nga asma..mr meggi cz rmbt die cm megi



walau pnt aku ttp maintain cun..huhu

2 comments:

lea said...

outing??
dh lama xdgr perkataan tue.
hehehe
seronoknya korg makn steamboat..
xajak aku pun kan
huk3

DarkArtz said...

ish, banyaknya perkataan singkatan..........
keliru aku.......