Followers

Friday, March 18, 2011

Terima Kasih McD =D

Assalamualaikum...

Baru saja selesai menjamu selera dengan McD BIG BREAKFAST...
Sangat mengenyangkan...
Semalam berblogwalking ke blog Ikhlas dan ada promosi di situ pasal McD...
Owh, aku ni dah lama tak makan McD...
So, bila baca pasal McD kat blog Ikhlas terus excited nak pergi...
Sebenarnya McD ada bagi FREE breakfast dengan pembelian minimum rm5...
Tapi korang kena ada kuponnya baru boleh dapatkan McD Big Breakfast dengan percuma...
Korang bukan dapat 1 tapi 2 set secara percuma...
Memang berbaloi...



Caranya senang sahaja...
Korang print aje kupon ni  tak kira print kaler ke or black n white...
Kalau nak jimat baik print black n white je...
Print yang kat bawah ni je... 


Tak payah print besar-besar...
Kalau ramai yang nak pergi and memasing tamak nak 2 set sorang macam aku...hehehe
Korang print la banyak2 kupon ni...
Pastu gunting bagi sorang satu...
Dah ada kupon boleh la pergi McD tuntut Big Breakfast ni...
Tapi dengan syarat korang kena beli apa saja menu McD yang berharga rm5 ke atas baru boleh claim Big Breakfast ni...

Hari ni aku pergi McD kat Wakaf Che Yeh je, malas nak masuk bandar KB...
Mujur la ada romate yang baik hati temankan...
Dan tak lupa Fatin yang sudi pinjamkan kereta..huhu
Aku print dua kupon...
Satu untuk aku, satu untuk romate...
So, kami memasing dapat free 2 set Big Breakfast..
Tapi aku memang tak perlu keluarkan duit...
Sebab romate aku nak beli dua Filet-O-Fish so aku tolong belikan untuk dia satu..
Harga Filet-O-Fish rm5.70 saja tambah tax jadi la rm6.05...
Dan dapat claim 2 set Big Breakfast..


Kami tapau je sebab kat McD tu ramai orang...


Balik bilik terus makan...
Perut dah berkeroncong mintak diisi..
So, apa lagi kan...terus berdesup makan...


Tengok, untuk satu set pun dah banyak macam ni...
Rasanya pun boleh tahan tapi aku tak suka sangat telurnya tu..
Makan satu set memang dah cukup kenyang...
Lagi satu set boleh simpan buat lunch nanti...
Hehehe...memang berbaloi...
Kalau korang teringin nak makan FREE Big Breakfast ni pergi lah ke McD yang berdekatan..
Tapi promosi ni sampai 31 Mac 2011 je..
Dan limited dari 4am to 11 am...






9 comments:

Ikhlas said...

hahah dan pg ni aku pergi lagi...aiyarkkk...gile toi budak2 ni

Quzie Fathihah said...

pergi hari2 pn xpe...
hahaha...
tp mmg kenyang la mkn breakfast dia tu...

FurBall said...

mak ai..seronok nampak makan mcd..jejeje..gler promoter mcd korang dua nih.ahahahaha

SnoW cRysTaL said...

Wahh,macam best je breakfast kat McD ni...
smalam mase bace blog ikhlas,ok,aku boleh tahan lagi..sebab takde transport nak g...

tapi,ni dah blog kedua promote big breakfast,da semacam ade magnet tarik aku g McD...tak boleh jadik ni...mesti pegi jugak..huhuhu~

Quzie Fathihah said...

mus: benda free camni kena promote biar rmai leh merasa...xsyok la mkn sorg2...hehehe

snow crystal aka ecah kan???sory la aku xpasti betol ke x ni ecah...hehehe...pergi la merasa big breakfast ni...berbaloi wei...

unanswerable sunset said...

aku eca yg sebenar..*tgh gelak guling2...

snow crystal=aimi..hehehehe

Quzie Fathihah said...

hahaha...ok2...dah kenal skang...sory ye aimi...hehe

SnoW cRysTaL said...

hahaha...x pe =)

Ekha Miranda said...

best nye...

follow kamu..:)