Followers

Thursday, December 30, 2010

Entri Special untuk Mir

Mir oooo mir...
Ni haa aku wat entri khas untuk ko..
Ko baca ke tak belakang kira..
Tapi harap2 ko baca la yerk..
Dah masuk 30 hb kn..
So, bday ko la yerk arini..
Kalo ye, meh aku wish bday kat ko..
Selamat Hari Kelahiran!!
Moga ko terus sukses dunia akhirat..
Eh, ko nak aku nyanyikan lagu hepi birthday untuk ko ke...
Oppss, maaf la suara xbape nak elok skang..
Tahun depan je la ye..hukhuk*batuk*

~ish2...dah tua pun nak muncung2 lagi yerk..buruk la wei...hehehe~


Eh, ko igt ke cemana kita leh rapat??Aku xbape nak ingat la wei...kalo xsilap time 1st yr kita kawan gitu2 je kan..2nd yr lak ak xsure gak..tapi rasanya start 3rd yr dah mula rapat rapat kan..sume tu jadi tanpa disedari..tup2 dah kawan rapat kn..hope sampai bila2 la kita cmni ye..aku xsuka cari gadoh nga kawan tapi kalo ko nak gadoh nga aku bleh je...hahaha..ish, xmo2...xbaik gadoh2 ni kn..lgpn kita kan budak baik, mana pandai gadoh2 kn..huhu


~muka xsenonoh ke ni??!!~

Entry ni aku start taip kul 1130 tapi idea kurang skang ni..sambil pk nak taip apa sambil aku edit gambar2 ni n sambil berFB..edit sikit je..nak edit byk2 xsempat sbb aku nak publish entri ni mlm ni gak..huhu

So Mir, 
Selamat Hari Kelahiran
Happy Birthday

 perbanyakkan amal ibadah...setahun usia dunia bertambah semakin dekat kita dengan kematian..
aku doakan moga ko sentiasa berjaya dalam segala cabaran dan dugaan yang ko tempuhi..
dimurahkan rezki, dilimpahi dengan rahmatNya,
dikurniakan kesihatan yang baik,
dan
sentiasa diberkati olehNya,
Amin.



p/s: oh, skema x wish aku??hahha..no idea wei =p

  

3 comments:

MiR said...

waa..tenkiu2...
terharu ni sob~ TT
ak igt ko nk wish kt commercial board elektronik dpn usm tu :P

btw,terima kasih ye..
muah bnyk2 ntuk ko =]

p/s:gambar tu klaka la..da la tersembul eye bag

DarkArtz said...

betul ke ari ni ari jadi dia??
lewatnya 30hb........
huhuhu........

MiR said...

ko aza..
da taw xnk wish aku
:P