Followers

Thursday, December 2, 2010

Social night=)

bak kata cik lea,
 ~da nite when all people going crazy...hahha~
siyes, sume org cam syok je berpoco-poco, berchacha, berportugis...
sangat seronok kan kawan kawan...
memang aku takkan lupa la social nite ni...
sangat enjoy walaupun hadirin tak ramai..
(26 pelajar, 14 kot vip n vvip, 1jurufoto, 1juruvideo, 2 waitress)
kami berjaya memeriahkan social nite dengan kesportingan kami...
ada yang selama ni tak pernah menari pun turut sama menari...
hilang malu seketika malam tu...

What had happen to me last nite??.. i'm totally out of my mind.. ;p


(shoutout dari salah sorang cosmate aku...hehe)

kami juga mendapat pujian dari mama kami disini, Pn Mah...
dia gtaw yang social nite batch kami ni yang paling sukses kalo nak dibandingkan dengan batch2 yang terdahulu..=)
terima kasih Pn Mah...
we gonna miss u la nanti...
hope 'll see u again...

yeah, kami la power rangers!!!
oppsss....ttbe lak

penari tarian melayu

penari tarian portugis
(xcukup korum ni, lg 2org da ilang)

penari tarian india


penari tarian tangan
oh, ak join 3 tarian la
hehe...semua ak nak kn...



bersama pn Mah...dapat peluk pn Mah lg...

bersama pn Norlida, our 2nd mama

yang ni bakal bapak2 bukan bapok...
hahahaha

tidak banyak yang nak dishare pasal social nite...
yang penting majlis ni berjalan lancar dan sukses...
dan kami seronok dan puas hati dengan apa yang kami usahakan...
hope, junior dapat wat majlis ni lagi sukses dari kami ye thn depan...

2 comments:

lea said...

apsal x link kan nama aku. haha.
aku rasa sume pic ni dicuri dr fb aku kan kan? :P

btw, social nite memang best!!

Quzie Fathihah said...

xsempat nak link la lea..entry ni pun ak schedule..taip b4 balik cuti aritu..a'a sume gambr dr fb ko..ala, ko kn mmg express bab2 upload gambar ni..ak xsempat nak amek gmbr dr mir nga rahim