Followers

Monday, May 3, 2010

cepat cepat...

hahaha...
entri ni ditaip dengan kadar secepat yg termampu..
huhu..
aku dah ada kat rumah..
dah 4 hari..
hari ni 1st day aku kerja...
nasib la kat tmpt keje ada tenet...
bleh la aku update blog...
tp aku xde idea nak update pasal apa..
nnt kalo ada cite aku kongsi nga korang ye..
nway, aku dah tukar background blog...
ok x?
aku xkreatif, buat sekdar yg termampu..
tulisan entri b4 ni xnmpk sgt...
ak xsmpt nak tukar warna tulisan 2..
nnt ada masa aku tukar...
semua dah abes exam ke??
ke korang msih berperang dgn notes??
kalo yg dah balik bercuti,
aku ucapkan HEPI HOLIDAY!!!
jaga diri leklok...
jangan nakal2 ye...heheehe...
k la, chow dlu..
salam

2 comments:

lea said...

ko keje?

Quzie Fathihah said...

a'a...keje biasa je...dkt nga umah