Followers

Monday, February 8, 2010

saya suka kata-kata ini(*o*)

sebelum aku lupa, lebih baik aku terus post kat blog ni..
ok, kata-kata yang aku suka adalah~~
sebelum 2, kredit to mir..
sebab dia yang bagitaw kata-kata ini..
huhu..
tapi rasanya kata-kata ini adalah dari seorang lelaki..(betol kn mir??hihi)
kata-katanya adalah......(mungkin ayatnya bukan 100% sama k..)

"..bila sorang laki ni dah suka kat perempuan itu, xkesah la bila laki 2 dah ada awek nnt..n if awek dia lagi cantik, cun melecun pun...laki ni still akan suka kat perempuan itu.."

hurm..
wahai sang jejaka kat luar sana..
betol ke kata-kata itu???
hehe..
just nak taw je..
kalo xbetol pn no hal la..

6 comments:

DarkArtz said...

x betul.....
pendapat aku la.......

Anonymous said...

i'm agree with that statement....
but the key point to be like that is the "commitment"...that is really important...there are out there person like that....
but my advice is it is all matter of time...even how long the guy keep the feeling but someday he will realize that if he cannot had the girl that he really like then he need to go on n just leave the story as a sweet and bitter memory of her with him....
:)

Quzie Fathihah said...

masing2 have their own opinion..so, xsalah la kalo korang setuju ke x ngan statement 2..
aku setuju ngan apa yg anonymous ckp..even kalo kte suka sangat kat someone 2, kte xsemestinya bleh dapatkan org 2..bila suka tak semestinya harus memiliki..=)

MiR said...

yes..nama ak naik~ huhu
betol3x...
da banyak orang ak jumpa..baik laki-laki or pompuan (sbb sorang je pompuan yg bg statement tu) akan cakap gitu
pe lagi..p la wat FYP sal ni ^_^

miss keroppi said...

heheXD betol2! stuju!

FurBall said...

entah..tgok kadaan dorg sebelum itu r..jejeje