Followers

Saturday, October 9, 2010

gigih

eh, apasal sangat complicated nak upload gambar skang ni yer??dah la amek masa yang lama untuk upload gambar2...apakah kerna size gambar yang besar atau sebab lain???


walaupun begitu...aku masih gigih mengupload gambar2 untuk diletakkan dalam entri terbaru aku...huhu...ni la kesannya bila mood untuk mengupdate datang, even berminitjam kena tunggu utk upload gambar tapi i setia u menanti...demi memeriahkan blog kesayangan dengan entri yang takseberapa...sila kagum kagum dengan kegigihan aku ye...hehhehe




owh...ini gambar time first year (4 thn yg lepas)...sgt berbeza ke dgn sekarang??aku rasa sekarang ni badan muka aku makin berisi je...uhukhuk...i xberapa nak suka...bila senyum je nampak comel pipi tembam=(

3 comments:

lea said...

sama je aku tgk..hehe

eh apsal aku upload picture cepat je..
hehe

MiR said...

aku pun ade problem gak nak upload gmbr kt blog.last2 aku p letak link je :P

DarkArtz said...

kalau korang susah nak upload gambar, guna browser lain.......
kalau semua browser takleh, restart komputer........