Followers

Wednesday, November 24, 2010

pre-socialnite


sedikit cebisan/gambar time rehearsal social nite...


eh, tetibe plak social nite....kalo yg bkn geng forensik mesti korang xtaw apa tu social nite...ok la, ak brief sikit pasal social nite...social nite ni adalah malam untuk bersosial...ada paham ke???hahaha...act, ni merupakan agenda setelah majlis penutup kursus praktikum forensik kat maktab pdrm ni..sebelum bermulanya social nite ni, kena la buat majlis penutup dulu menandakan yang kami ni pelajar forensik dah abes praktikum kat maktap polis...bila komanden (org kuat maktab) dengan rasminya menutup kursus praktikum, maka bermula la social nite...oh, pahamkah kalian???buat buat paham la ye...

social nite adalah satu event yang mana kami pelajar2 forensik akan bersosial-secara-tidak-keterlaluan-hingga-hilang-adat-ketimuran sesama kami dan juga bersama dengan vip yang hadir a.k.a tenaga pengajar di maktab dan beberapa orang pensyarah wakil dari usm..

untuk social nite ni kami akan persembahkan tiga tarian kepada hadirin iaitu tarian india, tarian melayu dan tarian portugis...dan aku telah join bukan joint ye dua dari tarian ni..aku take part dalam tarian india n tarian portugis..mulanya rasa nak tarik diri je dari salah satu tarian ni sbb macam xyakin..ye la, masa yang ada untuk praktis dua tarian ni hanya la 3 hari...mana nak sempat kan.. tp disebabkan dah xcukup orang, so aku teruskan jugak dengan kedua-dua tarian ni...penat memang penat berlatih siang malam tapi demi menjayakan social nite kami teruskan jua..lagipun bila lagi dapat menari nari kan...nak masuk sehati berdansa, aku bukan selebriti...so, ni la peluang nak belajar menari..menari ni menyeronokkan...dulu time installation nite pun aku join tarian india...walaupun time perform tu ada lupa step tapi keseronokan yang ko rasa waktu perform atas stage tu susah nak cari kat tempat lain...huhu...

time rehearsal pun aku boleh lupa step lagi...adoi, naik goyah ok nak perform malam tu...riso kalo banyak salah step...ni aku nak share sikit gambar2 time rehearsal aritu...social nite dah berlalu tapi aku update pasal presocialnite dulu la ye...hehehe





~lihat apa yang ada di sana...ahak~


manderam manderam...suka part ni...hahaha



Indian dance dancers
kalo nak panggil kami wat show bleh contact aku ye...=p
jangan risau, harga adalah berpatutan dgn tarian kami...hahaha
(*-*)




3 comments:

DarkArtz said...

kau memang hebat menari.......
tapi tarian kau menggoda le......
lemah aku.......
hahahhaa.........

sib baik ada dayah kat tepi, leh tahan skit.......
hehehe........

Ct SoLeHa said...

nadea mmg gaya penari.hehe

Quzie Fathihah said...

aza: hahaha....menggoda ke???hahaha

k.sol: a'a, dia mmg pandai menari=)