Followers

Thursday, October 28, 2010

merempit di tasek putrajaya



salam eberyone;0
ok, kali ni xde gambar2 yang bleh wat korang gelak guling guling ye..
cukup la dengan gambar yg 'hot la sgt' kat entri lepas...uhuk
just nak share gambar ngan korang...
so, kalo anda rasa malas nak tengok gambar yg bleh buatkan hati anda cair, terpikat dan tertarik cepat2 la bawa diri ke thailand...oh, tetiba ngko!!xde kaitan okeh=p



##lawatan ke IPD Putrajaya##

begitu tekun kami mendengar taklimat yang diberi
ni kat tempat kawalan cctv kat putrajaya

taklimat dari puan Mah
our "mama" kat maktab

apasal budakyangsedeh gembira semacam je??
curious!!hahaha


alamak, lupa nama tuan ni...
ni la yang bg taklimat kat kami...


bergambar sbg kenangan






 ##Balai Polis Pantai Tasik Putrajaya##


kenapa balai polis pantai???
bukan balai polis tasik??
hehehehe

Ketua balai polis pantai kot...
tujuan kami kesini adalah utk merempit kat tasik ni...uhuhu


excited ooo dapat nek bot yang dipandu laju kekadang tanpa perlu bayar pape
excited ooo dapat melihat bangunan2 yang cantik2
excited ooo dapat lalu bawah jambatan yang ada (kalo xsilap semua 9 tapi 2 dalam proses pembinaan lagi)
excited ooo sebab bukan senang nak nek bot ronda2 kat tasik putrajaya ni



lihat wajah wajah teruja mereka


sengih sampai telinga












kagum dengan binaan ini

usah dihiraukan tudung yang serabai...
uhuhu...
kami berseronok tika ini=))


yang ini jugak cantik


merangkak ke depan bot utk dapatkan posisi yang menarik utk bergambar...
terima kasih kepada encik pemandu bot kerana memahami kami...
sanggup hentikan bot seketika beri peluang kami bergambar...
terima kasih yer;o




selesai sudah rempitan di tasik putrajaya...
pengalaman yang sangat menyeronokkan...
bertuahnya kami pelajar Forensik USM=))


I'allah, akan kami kenang pengalaman ini selagi hayat dikandung badan...
Dengan izinNya akan kami berbakti pada agama, bangsa dan negara...
"Jasamu akan dikenang"







Trimas pada semua!!






~detik detik indah yang kita lalui bersama tidak akan berulang menjadi kenangan yang sama...sejujurnya, praktikum di maktab ni mengeratkan hubungan kita...persahabatan yang terjalin dikukuhkan dengan kasih sayang yang tersemai...hari yang dilalui bersama membuatkan kita makin kenal antara satu sama lain...moga ikatan persahabatan yang terbina berkekalan...sememangnya kalian semua amat menyeronokkan...luv uol coursemateku~

1 comment:

MiR said...

luv u too babe..
alahai giler serabai ak dgn tudung diterjah angin tu :P