Followers

Sunday, October 3, 2010

bertentangan mata

...gambar xde kaitan...




Pernah tak korang bertentang mata secara tak sengaja dengan sumone yg korang xkenal yg berlainan jantina???

Aku pernah la alami benda ni...lama jugak aku bertentangan mata dengan sorang mamat ni secara tak sengaja....ditegaskan kat sini secara tak sengaja okey...tindakan diluar sedar...huhu...ada dalam 3/4 saat (lama tu) jugak la kami bertentang mata...yang kelakarnya, memasing xda pamerkan pape expression/ekpresi muka...saling bertentangan mata dengan muka tidak berperasaan...

Time tu, aku pandang ke belakang n mamat ni ada duduk kat belakang aku...secara tak sengaja aku terpandang la mata dia n dia pun pandang aku jugak, almost 3/4 saat pastu baru aku palingkan blk muka aku ke depan (maaf, ayat tungganglanggang)...ble dah paling ke depan baru aku terpikir 'eh, apsal aku bertentang mata ngan mamat ni plak?'...bila dah realize, baru aku terpikir yang kami tidak pamerkan sebarang ekspresi muka pun...huahuahua...tapi sebenarnya kan, rasa cam terhenti kejap putaran masa saat kami saling bertentangan mata...ehehehe...(peace no war)...





Dato' M Daud Kilau - Che Mek Molek

9 comments:

lea said...

aku xpenah! i ni kan pemalu..
malu lah nak tenung2 mata orang...
wakakakakaka

Quzie Fathihah said...

hahaha...
aku xcaya kalo ko ni pemalu....
xkn xpnh kot...
uhuhuhu

Mohd LukMan said...

haha.. leh wat citer jwg nih..nak bertemu jodoh r tuh

aku nah alami r 2 bln yg lalu.. hehhehe

Quzie Fathihah said...

a'a la luk, mcm cite hindustan je...
kuch2 ho ta hai....
hehhehe

wah, bnda ni bru b'laku beberapa ari yg lps...2bln lg ada 'teman' la aku...hehehe

MiR said...

Quzie:hehe aku lak org tenung mata aku,sama ada aku tunduk atau bwat bodo je..jahat x?
:P

Lukman:abe luk bwat pengakuan la...leh wat cter tamil yg rahim tgk td tu..

DarkArtz said...

kau memang nak kena kawen ni......
har3.....

Quzie Fathihah said...

mir: ak pn scr xsengaja terpandang dia...xplan pn nk b'tentang mata...

aza: xda calon lg la nak kawen...tggu keje dlu la

Mohd LukMan said...

haha.. mmg xplan pun.. tuh r nama jdoh kta xtau.. kkdg xknai pun.. tup2 jdi huby or wife.. hoho

ak xminat r cter industan.. hahaahh

hmm asal kne tgu 2 bulan ek?? kompius?? nape x 3 bln, 4 bln, 1 bkn???????

Mohd LukMan said...

hahah.. 2 r nama jdh.. spontan je.. kte xtau pun mlh xknl pun.. yup2 jadi huby or wife..

hmm tpi asal 2 bln?? kompius.. nape x 3, 4, 1 bulan hoho????????

aku xminat cter industan ..hoho wat citer len r.. hehe