Followers

Saturday, October 9, 2010

Love is a desicion....not a feeling??

Sebenarnya kan, aku terjumpa kata kata ni kat satu blog yang aku follow hari hari...love is a decision, not a feeling...ayat ni memang buat aku berfikir...bagi aku la kan, ni pendapat aku la ye....korang pun maybe ada pendapat memasing kn...love is a decision...memang betol la...sebab kalo la kita tak buat keputusan untuk mencintai seseorang, so xde la love tu kan...ada paham ke???maksudnya, kita tak akan mencintai seseorang selagi kita xdecide kita nak cinta kan dia... let say aku suka kat ko...ok, suka je...perasaan suka tu mungkin xkan tukar jadi rasa cinta kalo hati aku ni tak diizinkan untuk mencintai ko...aku bleh suka ko nga dia nga dia...tapi aku hanya akan pilih (wat keputusan) antara ko dan dia dan dia siapa yang aku pilih untuk dicintai...jap2...betol ke ni??ini apa yang aku pikir je la ek...once aku dah pilih sape yang aku nak, hopefully i'allah, i'll love him till death;-)

kata beliau...

love is a DECISION..not a feeling!
That's what you young people don't realise and that's y you're alwaz off fighting, divorcing each other..

3 comments:

DarkArtz said...

rajin betul kau.......
3 entri dalam satu pagi.......

Quzie Fathihah said...

hahaha...trimas=))
ni autopublish la...
act t'slh schedule...pttnye yg ni publish esok

MiR said...

a'ah btol2...klu kte xdecide kte nk love org tu,smpi bile pun xdpt love tu.ckp based on pengalaman la... :P