Followers

Thursday, October 28, 2010

kebohshangan

sementara menantikan ketibaan email2 yang berkenaan dan sementara menunggu minda kembali aktif lets rock!!eh ko, tetiba nak rock plak ye...
oww, act aku baru teringat yang laptop kesayangan saya ini ada webcam..huhu
maklum la diriku ini jarang mengaplikasikan kemudahan yang ada...
lagipun jarang eh bukan jarang tapi tak pernah berwebcam dengan sesapa...
sekadar berchating tanpa berwebcam tu biasalah...uhuk
rasanya korang belum pernah tengok kesengalan kesengetan aku dalam blog ni kn...
kalo bab keayuan dan kesopanan mesti korang dah biasa maklum la i mmg sopan ayu kn..
wahahaha...masuk bakul nak angkat sendiri tapi kudrat tak sampai lak..
so, terdetik nak share kesengalan kesengetan aku dengan korang..
eleh, macam la korang tak pernah jadi senget kn..
xpayah nak sorok2, jadi diri sndiri la...huhu






oh no, saya malu maw pandang atas je bleh yek...





kueh pau dua bijik kat pipi kanan n kiri menunjukkan...
'adakah aku makin tembam?'
sila cakap tidak ye wahai anda yang cantik manis kacak ensem
= p




bulu hidung saya yang takseberapa...
bukan niat nak menunjuk-nunjuk sekadar berkongsi...
eh, bulu idung sape lagi panjang??
ko ke aku??




awan yang berarak menghujani wajahku yang memang bukan d'boom...
tangisan air mata bukan sindarella...




jap, nak pikir nak buat apa lagi...





opps...penyebab kepada 'kueh pau 2 bijik' 
aku memang suka makan...





agak agak kalo aku masuk pertandingan kanak kanak ceria boleh menang ke???
wahahaha...
'maaf, penyertaan anda tidak diterima!!'







peringatan: sila tolong jangan curi gambar2 ini samada untuk koleksi sendiri atau dipublishkan di mana mana...kalo nak (if ada la kn) anda bleh mintak keizinan tuan punya gambar (tu pun kalo aku nak kasi la)...peace no war=))

4 comments:

lea said...

kelakar la ko quzie...

seyes tak caya ni adalah ko...

wakakakaka

MiR said...

selendang baru ea?cantek seyh..

Quzie Fathihah said...

lea:hahaha...bukan slalu wei aku sengal cmni...huhu

mir: eh, pasan je ko ak pakai selendang bru...wahahaha...sje nak ngetest bnda bru...hikhik

MiR said...

mesti la..ak kan mata-mata forensik :P
(siyes riak je bunyi ni)