Followers

Sunday, August 7, 2011

WOW!!!sebulan tuuuu...

Assalamualaikum...

Belum terlambat untuk aku wish selamat berpuasa kat korang kan...heee =)
Ok, SELAMAT BERPUASA ye...

Hari ni tetiba rajin nak login blog, and alang2 menyeluk pekasam biar smpai ke pangkal lengan (bak kata orang la) so aku kerah jejariruncing aku ni tekan keyboard kat lappy ni sambil memerah minda untuk cari idea apa yang boleh aku kongsi dengan korang...bila dah lama tak update blog (SEBULAN tuu) memang  terasa lain...nak bina ayat pun kena pikir banyak kali...

#

#
#
#
#


#
#
#
#


OWH, TAKDE IDEA wei!!!!

#
#
#
#
#
#
#
#
#
Hurm, meh la aku share sikit pasal kisah cinta hidup aku, tentang apa yang aku buat sekarang ni...bila dok kat kampung ni aku just tolong mak aku kat kedai je...bulan puasa ni memang agak busy...tolong mak aku memasak dan meniaga kat kedai...kekadang sehari suntuk kat kedai, dari pagi ke malam..owh, pagi tu tolong mak aku memasak sebab kami menjual juadah berbuka (bukan jual nasi makan tengahari ye =p)...petang dalam pukul 3 lebih dah start meniaga sampai kul 6 camtu...malam plak kami menjual colek, bermacam jenis colek ada [kalo ada org kampung aku yang baca blog ni bleh la datang beramai2 ke kedai mak aku tapi lepas terawih la ye]...

gambar terbaru yg telah diedit bagi nampak flawless je muka tu =p

1 comment:

Lea IsNaw! said...

selamat berpuasa deh

selamat berniaga jugak
jaga pandangan mata tu
jangan duk usha lelaki2 kacak lak
keh keh keh