Followers

Sunday, February 28, 2010

up_dating


masih ingat kat entri aku pasal aku nak diet??
kalo xingat, meh baca lagi skali--> DIET

apa cite skang ngan diet aku ek??
huhu..
aku rasa tak banyak progression pn..
cuma, aku dah makin rajin turun jogging..
{tp mggu ni tak p jogging lagi sbb tersangatlah bz n penat}
bab makan pun dah control sikit2..
tapi sikit je la..
aku dah kurangkan makan malam2..
kalo lapar pun minum milo n makan biskut/roti..
lagi...
lagi apa ye..
rasanya tu je kot..
tapi aku tak taw berat dah turun belom..
sebab tak timbang pun..
hurm...
berangan nak beli penimbang..
bila bangun pagi2, terus timbang berat..
huhu..
macam best..
tapi tak berkesempatan lagi nak beli..
onkos pun xda..
ari tu dah survey..
harga dia dalam rm49..
mak oi..
agak mahal tu..
aku kena cari yang lagi murah..
tak nak membazir duit..
k la, sampai di sini untuk hari ni..
esok aku ada CA wei..
banyak lagi tak baca ni..
gud luck pada sume yang ada CA esok..

10 comments:

cj'alhafiz said...

aku kalo slagi yak tido...mulut asyik mau makan.....kadang risau gak ngan selera makan aku neh. ko bayang...kol 2 pagi kalo lapa aku sanggup kuar lagi bli nasi...aish!!!
tapi seb baik xda masalah kegemukan

fitri oh fitri said...

i ade 2 penimbang?!
nak?!
hahah..







http://fitridzulkifli.blogspot.com

lea said...

aku jumpe murah jerk..
dlm rm20...kat guardian rasanya

Quzie Fathihah said...

cj: haha..dahsyat ko..kalo aku xsggp nk kuar cari nasi mlm2..huhu..myb sbb ko sedang b'bhgia skang, dats y makn byk..

fitri:yeke??nnt pos kat i satu ye..hahaha

lea:nnt aku p survey kat guardian..

DarkArtz said...

wat pe susah2 nak diet........
kau pun bukannya gemuk........
ke kau rasa dah naik berat???
hehehhe.........
ohhh, aku makan nasi lemak kak intan, satu bungkus dah tak cukup dah skang, mesti beli 2 bungkus........
hahhaha.........

Quzie Fathihah said...

darkartz: sbb berat dah naik la ak nk diet..huhu..wah, bnyak ko mkn tp badan macm lidi gak..hahaha

cj'alhafiz said...

sedang berbahagia makan banyak ea...haha!!! tapi aku mmg dari dulu kuat makan...... ngahaha!! masa susah hati lagi banyak kot makan.....

DarkArtz said...

badan lidi tapi BMI cukup.........
ohhh, bangganya.......
ngeeeeee..........

MiR said...

owh..ni la muka tikus bunkpis ckp tu

Quzie Fathihah said...

darkartz: nsb bek BMI ko ckup..kalo x...hurm..xtaw nak ckp apa da...
mir: a'a..ada plak bunkpis ckp muka tikus..nk tergelak aku bila baca msg dia..haha