Followers

Sunday, December 27, 2009

sem baru udah mula

1st day untuk sem 2 ni agak mencabar..
cehhh..bajet je mencabar..
act xde la mencabar pun..
biasa je..
alhamdullilah..
aku dah setlekan pendaftaran kursus..
tadi (3pm) aku g PA jumpa kak ju..
nak tanya pasal GEG 309-->pergigian forensik
sebab aku xboleh daftar..
dah cukup orang..
maxima nye 30 je..Align Center
2 la,sape suruh aku daftar lambat..
kan dah kena..
tapi xpe..
masalah 2 dah beres..
lepas bincang ngan kak ju..
minta tolong kak ju tanya kan kat coordinator kursus 2..
akhirnya berjaya jugak daftar..
dia tambah lagi 10 org..
so total yg amek kursus 2 adalah 40 org..
nasib baik la ada kak ju yang sanggup tolong..
bila dah hantar borang daftar, baru la lega rasanya..
alhamdullilah=)

4 comments:

cj'alhafiz said...

haha...tu r ko lambat....
tadi aku jumpa ngan dr nick...
aku ckp...rasanya tak nak amik subjek tu...sbb snior cakap susah...
tapi...dr nick gelak....
dia ckp pepandai ja awak dgr ckp diorg..haha!!!

tadi aku dgr fadh nak tolong ko register..da settle??

Miss Q said...

2 r..len kali xmaw dh ak dftr lmbt..ni 1st n last..haha
susah ek..ntah la..kna blaja dlu bru taw ssh ke senang..
da settle dh..td g jumpa k.ju ps2 dia call dr 2 mtk tmbh org..nsb bek boleh..

cj'alhafiz said...

haha...naseb baik..
betol r ko cakap tak try lagi mana tahu susah senang. takpe2...kalo agak susah kita usaha la lebih...
apa la senior ni...merosakkan pemikiran aku....

DarkArtz said...

che, jangan cakap gitu........
senior bagi cadangan je.........
kita yang menentukan nak ke tak.........
huhuhu......