Followers

Saturday, April 30, 2011

bercakap pasal cinta.....ke???

Assalamualaikum...

Cinta tak dapat diukur...
Cinta mana mungkin boleh disamakan dengan lautan...
............................
.......................
......................
.................
otak blur, tak mampu nak bermadah pujangga...hehehe (ketawa sopan)

Kat sekolah dulu korang pernah main satu game ni tak...
Bukan la game apa pun, yang kira percentage cinta/keserasian tu...
Camni, kita tulis nama kita dengan orang yang kita suka pastu kita potong dan kira satu satu huruf yang sama...
jumlah huruf yang ada tu kita tulis then kita tambah nombor depan and belakang...
sampai lah tinggal dua nombor je...
and yang tu dikira nilai cinta kita kat orang yang kita suka...
xpun boleh dikira percentage keserasian antara kita dengan orang yang kita suka ni...
haaa, korang paham dop apa yang aku dok bebel ni???
Mesti korang pun pernah main kan benda ni...
Best wei, seronok apa main game ni...

Sekarang ni pun kat internet dah ada game yang lebih kurang camni...
Aku dah try...
Bleh tahan...
Benda ni bukannya betol pun tapi sekadar nak hilangkan bosan tak salah kalo korang cuba...
Lagipun senang je caranya...
Kalo berminat nak try, korang klik link kat bawah ni...


Aku dah translatekan nama game ni pada bm...hehe
Selamat mencuba=)




1 comment: