Followers

Tuesday, April 19, 2011

Cantek tak cantek tak???

Assalamualaikum

Muahahaha...saje nak mintak pelempang dengan korang kan....
Cer tengok header blog ni...
Cantek tak cantek tak??
Muka aku sedabak kat situ...
Mujur lighting kureng so tak nampak jerawat yg bertapa kat muka tu...
Kalau ada pun bleh edit kasi kulit muka mulus semulusnye...hahaaha
Ni hasil kerja kawan aku si Lea...
Thanx ye Lea..
Nanti nak suh ko edit lagi header ni...
Tolong tukar theme font tu boleh??
Urmm, yang love love tu macam tak kena nga jiwa aku je...(ok, xnak ngaku aku jiwang karat=p)
Hehehe...demand tak aku??
Wahaha...
Gracias ye..



p/s: semalam hangat kat group Blogger USMKK n fb pasal sorang blogger pompuan ni dok kutuk-kutuk pompuan klantan...aish, aku baca entri dia tu pun naik angin ok...suka hati dia je nak kutuk-kutuk...bikin HOT betollah minah ni....

4 comments:

Rozuan Ismail said...

happy birthday!!

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

tu dia muka sebijik kat situ..hehe

Dda Ly said...

tantekkk header baru kamu..:) saye sokaa..hihi

p/s : tak ske kan bile ade blogger nak kutuk² org..:(

meh ke rumah..
~ole² dari sahabat...:)~
keep in touch ye..♥♥♥

Quzie Fathihah said...

rozuan: eh, mne taw bday sy arini...huhu...nway thanks=)

ksol:hehe...terus bg muka besar kat header...

dda ly: tq=)