Followers

Wednesday, April 6, 2011

Secret Garden

Assalamualaikum...

Sila jangan gelakkan aku ye...
Aku taw korang yang suka tonton citer korea mesti dah tengok secret garden kan...kan? kan?
Orang lain dah khatam citer ni aku baru je start nak tengok...huhu
Harini je aku abeskan dua episode...
Tonton first episode pun rasa cam...
Wah wah wah...walaweh...
Serius aku jatuh hati dengan hero citer ni, Kim Joo Won (Hyun Bin)...
Sweet je kan dia...
Suka suka suka okey...
Hahahha...sory, terover plak =p
Heroin dia (Song Hye Kyo) pun aku suka gak...
Cantik seyh...




Kalau bukan disebabkan masih ada tesis yang perlu disiapkan, pasti aku tonton citer ni sampai abes,sekali harung je..


*kredit 2 google*

Lepas abeskan dua episode terus google si aktor yang kacak ni...
Jumpa gambar ni...
Comel, cool, sweet, kacak, ensem kan??
Terus buat wallpaper kat lappy ni...
hehehehe...


p/s: dah decide minggu ni I'Allah akan balik ke KG terchenta...rindu sangat kat famili...
p/s/s: masih ada baki tesis yang perlu disiapkan, doakan moga aku bleh siapkan on time ye kengkawan =)
p/s/s/s: TERIMA KASIH pada yang sudi menyinggah blog saya....kalau rajin tinggalkan link anda, ada masa nanti saya terjah...hehehe


4 comments:

MiR said...

lor..mati2 aku ingat ko
nak iklan syampu atau mandian
jenama Secret Garden..
citer rupenya..

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

wpun ko kate jgn gelak nak gelak gak..hehe
sebab ksol dah ulang tayang 2,3 kali certa sebab sukaaaaa sgt.
dua aktor yg paling besh bergabung..sgt sweeeet(wpun hun bin dah tua skit..haha)

sampai kat site secret garden, suma suka kalo dorang couple dua..clash ngan awek dia...haha

ok2, dah sampai pemberita plak kat sni..haha

Quzie Fathihah said...

mir: ko pn xtgk lg ke citer ni??best2

ksol: hahaha...sgt best kan citer ni...sy pn suka...eh, dorang mmg kapel kan tp dh clash...hehe, sy bca gosip psl dorang tu

aLieF si Muncung ManiS said...

saya pun tak tgok lagi crita ni...hehe..tunggu mode jiwang saya dtg baru tgok..hehee