Followers

Sunday, January 24, 2010

cabaran

assalamualaikum..salam sejahtera..salam 1 malaysia..
kte lupakan sekejap pasal entri genting 2..aku jz nak kongsi cerita ngan korang pasal 'Gua Tempurung Challenge 2010'..aku ada letak poster pasal aktiviti ni kat entri yang lepas..2pun if korang masih ingat lagi..

mesti korang nak taw ape kena mengena 'Gua Tempurung Challenge 2010' ngan aku kan???ok..aku pendek kan cerita yang sememangnye pendek ni..huhu..act aku telah mengvolunteerkan diri jadi pengarah untuk projek ni..ini merupakan salah satu projek bagi mencari dana untuk Forensic Installation Night yang akan berlangsung pada sem ni..aku dengan kawan aku, yakni merangkap timbalan pengarah aku telah bersetuju untuk berganding bahu melaksanakan projek ni..alhamdulillah, paperwork kami telah diluluskan dalam masa yang singkat tanpa banyak soal dari BHEP (bahagian hal ehwal pelajar)..untuk makluman korang gak (walaupun korang xnak taw tp aku nak cite gak) ni merupakan projek pertama aku sbg pengarah..kiranye ni jawatan paling tggi yg aku pernah pegang selama 3 thn bergelar mahasiswi USM..yela, selama ni aku just jadi orang kecik2 je..paling tinggi pun sbg ketua exco..huhu..aku bukanlah siapa-siapa
ok..straight 2 d point..cabaran yang sedang kami hadapi sekarang adalah...pengangkutan..sekarang ni USM tengah sibuk dengan SUKAD (sukan antara desasiswa)..so, sume bas yang ada kat usmkk ni dah dorang sapu..kemungkinan besar kami terpaksa tangguhkan projek ni..ish..aku memang xnak tangguh projek ni sbb kami dah makin sibuk sekarang ni..kalo tangguh xtaw la ble dapat tarikh yg sesuai..sekarang ni kena banyakkan berdoa supaya kami bleh dapatkan bas dari HUSM..mudah2an bas husm tak disapu bersih oleh dak sukad..kalo tak..xtaw la mcm mana ngan projek ni..

jam 0930pm tadi baru meeting dengan peserta2 projek ni..dorang pun tak nak tangguh sebab tarikh awal yang aku pilih iaitu 4-6 Feb memang dah sesuai sangat..dorang pun tak busy lagi time ni..kalo tangguh kemungkinan besar ramai yang terpaksa tarik diri..so, harap2 la projek ni dapat dijalankan pada tarikh yang telah dirancang 2..amin..

4 comments:

lea said...

betul2...
harap2 x tukar tarikh..
sebab nanti rahim marah x beli tiket mki die...
padahal aku xnak beli pun...hua3


p/s: cepatnya hapdate blog~~

DarkArtz said...

masa aku datang tadi dah kul 9..........
pastu tengok tinggal dak2 forensik je........
ingatkan meeting dah abis dan ajk2 tengah berbincang........
terus aku gi makan.......
hahaha.......

Quzie Fathihah said...

lea: rahim 2 mmg..xabes2 ngan mki dia..huhu..
darkartz: laa..apsal x datang je dekat ktorg..meetg start lambat la td..

cj'alhafiz said...

wohooo.....sila la jgn tukar tarikh ya.........