Followers

Monday, January 10, 2011

Memori Berkasih..

*inspired by Memory Berkasih: Achik n Nana*




Oh kamu sekalian, jom sesama ingat balik memori berkasih dulu2...
tapi kita ingat yang manis manis je ek...
kalo nak igt yang pahit tu boleh tapi sikit sikit je la ye..
yang manis tu kan lagi bahgia rasanye kalo kita ingat kan...
yang pahit tu boleh kita wat teladan je la ye...
ok, ok...
jap ye saya nak ingat balik memori2 berkasih saya yang dulu2...
banyak sangat ni memorinye...
uhuk...




*ada udang disebalik mee goreng*












~memori b'kasih sekitar tahun 1999-2000~



















~memori berkasih sekitar tahun 2003~



















~memori berkasih sekitar tahun 2004-2005~















~memori berkasih sekitar tahun 2006-2007~
















~memori berkasih 2007-present~














ok, dah...
banyak sangat ke memorinya??
hehe..
xbanyak pn kan..
mesti korang lagi banyak memori dari aku kn..
aku letak tahun je, kalo nak tahu umur aku bape time memori tu mula menghiasi space otak aku ni korang kira sendiri la ye...
oh, korang jangan tanya plak nape xde memori berkasih dari tahun 2007 sampai skang...=p
xpayah tanya la, meh aku kasi jawapan terus je...
kenapa xde??
macam mana nak ada memori kalo berkasihnye xde kan??
hahahaha...
ok, just kidding...
sebenarnya, hati ni dah xde space dah...
semua ruang dah penuh...
=p



p/s: saya nak kembali ke 'cinta monyet' saya la...wahai 'cinta monyet' saya Encek I, cepat masuk minang...saya dah ada sijil kawen, dh boleh terus kawen!!(bangga bila dah ada sijil kawen...erk, act dua mggu lg akan dapat kot tp dah abes kursus kawen kira dah dapat sijil la kan..hehhee)


2 comments:

lea said...

fadh kata: ooo dah ade sijil kawen, berlagak giler...haha

Quzie Fathihah said...

hahaha....fadh jeles la tu..