Followers

Thursday, January 13, 2011

I'm STRESS!!!

Yes i am...

Baru balik dari jumpa supervisor sebab harini beliau nak tengok draft untuk proposal presentation..banyak jugak yang kena diperbetulkan esp bahagian literature review..kena banyakkan lagi literature review..bila beliau check my pp (powerpoint) presentation. upanya banyak lagi yang perlu saya tahu tentang research yang akan saya buat..its not simple..tiap research mesti ada challengenya and same goes to me..saya kena re-read semua jurnal2 yang berkaitan..i admit yg first time baca memang seolah olah scan je n i just focus on its result, discussion because i think this is the most important part in journal but no, i'm totally wrong..i should and must read semua yang ada dalam journal..and for sure saya kena faham betul2 apa yang dikaji dalam jurnal tu..thats my mistake!!Belajar dari kesilapan....




Wish me a LUCK in my presentation!!
~wpn lmbt lg...hehe~


1 comment:

lea said...

ko lambat lagi present...rilek2..haha