Followers

Sunday, January 2, 2011

Saya Mau GA dari Miss Librarian

Salam.


GA dari Miss Librarian??Sape tu Miss Librarian??Kalo nak kenal sapa dia klik je gambar/banner kat bawah ni...nnt korg akan terus g page dia..act, ni first time aku join benda cegini..sebelum ni mmg malas nak join..so, for the 1st time nak try la nasib kan mana la taw  dapat GA tu..ole2 dr yogjakarta lak tu..sapa yang xnak kan..=)



to maera (bukan nak bodek ye=p):

cantik la awak dalam banner ni..suka tgk dress awak time wedding aritu..simple tapi gojes=)

saya maw tag:

2) Nadia
3) Mir (atas permintaan beliau)

korang, jom pakat join!!



2 comments:

MiR said...

weh ak xnk tag ke?

Quzie Fathihah said...

mir, dah tag ko..uhuhu