Followers

Sunday, January 2, 2011

selipar tanda perkenalan

Salam..

Petang tadi dalam kul 6 lebih myRumate dah balik dari bercuti..masuk je bilik dia terkejut tengok aku dalam bilik..huhu..ye la, selama ni dia dok sorang je kat bilik ni..tetiba je kan dapat rumate..xsempat nak berkenalan lama lama terus dia kelam kabut kemaskan barang dia..bilik ni double, ada dua meja study..kat atas dua2 meja study ni penuh dengan barang dia..time aku check in aritu aku just kemaskan pakaian je dalam almari..so barang2 aku yang lain elok je dok dalam kotak..belum tersusun lagi sebab xde tempat nak letak..belum sempat berehat dia terus kemaskan barang dia yang ada atas meja study aku..banyak seyh barang ni..memang kelam kabut amat dia time kemaskan barang dia tu..sampaikan aku pun b'jangkit dgn kelam kabut dia tu..banyak kali aku cakap kat dia relax2, xpayah nak buru2..esok pun sempat lagi dia kemaskan barang tu..tapi dia teruskan jugak la kemaskan barang dia tu..bila dia dah clearkan meja tu, aku pun mula la kemaskan barang2 aku..barang aku xbanyak pun..sekadar dua tiga bijik buku, printer n etc...kejap je aku kemas..dalam setengah jam kot baru siap...hahhaa...kejap ke tu??=p

Apa kena kan citer rumate nga selipar??Sebenarnya, aku xde lagi selipar utk guna pi mai pi mai toilet..so, selama ni aku guna la selipar dia..aku gitaw la dia aku guna selipar toilet dia sebab aku xsempat beli lagi..yela kan, kena la mintak kebenaran org kalo nak guna barang orang tu..aku sempat la mintak maaf kat dia sebab guna selipar tanpa pengetahuan dia selama ni..huhu..bila aku gtaw dia, terus dia tawarkan selipar toilet yang masih baru kat aku..dia cakap dia banyak selipar toilet..so, dia bagi la satu kat aku..dah la dia bagi yang cantik lak tu..selipar kaler hijau n ada bunga bunga..cantik okey selipar tu..beruntung aku dapat rumate baik hati camni..hehe..terima kasih daun keladi la ye..dapat jimat bajet sbb xpayah beli selipar toilet..hahaha..so, kiranya ni selipar tanda perkenalan la yerk...hehehe

p/s: Eh, bila JPA maw masuk??!!dah pokai ni...malas la nak mtk duit mak ayah..cepat2 la masuk ye=p




5 comments:

CGG said...

heheh..
JPA AKAN MASUK GAK NANTI..
SOON:)

AaBa said...

JPA da masuk ke lom?

Quzie Fathihah said...

cgg: harap2 la cepat..mggu ni ke..hehe

AaBa: setakat ari ni xmasuk lg..huhu

SoL Bling-Bling said...

bertuah ade roomate..ksol xde romate..boring r plak.haha
JPA budak PPSK lambat masuk kan..medic dah masuk..nape laen plak..bukan dulu sekali ke??
xpe2..korang baru balik cuti..hehe

Quzie Fathihah said...

ala ksol, dok sorg2 best apa...nak melalak dlm blk pn blk, xde org kaco...hehee
a'a, dgr cite ujung bln ni masuk..dulu msk skali je...tp xtaw la plak nape kali ni msk asing2...