Followers

Friday, March 4, 2011

Bukan entri berbayar....;

Assalamualaikum

Sejak kebelakangan ni aku kerap window shopping secara online...tapi kalo window je macam tak best...bila hati dah berkenan tambah plak bank acc 'berisi' maka terus la ligat memilih barang yang hendak dibeli...adoi, ini lah perempuan pantang tengok barang cantik terus rasa nak beli...akhirnya, duit mengalir macam air T_T

Hari tu berwindow shopping dan hati ni tergerak lah nak menambah koleksi inner cotton...usha punya usha jumpa lah satu online shop yang tengah buat sale..memang murah la tambah lagi banyak jugak pilihan warna yang ada...so, apalagi...mula lah ligat aku memilih inner yang warnanya cantik2...uhuhu...


ini yang menjadi pilihan di hati...

antara koleksi inner cotton yang ada..

Kalo korang berminat nak usha inner and shawl yang cantik-cantik dengan harga yang berpatutan, boleh la berkunjung ke Hairah Shawls!!

p/s: semalam dah transfer duit ke acc simpanan ASB...huhuhu...

2 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

pinjam satu inner leh??hehe

Quzie Fathihah said...

hahaha...
bleh je k.sol..
pilih yang mne b'kenan=)