Followers

Wednesday, March 9, 2011

DIAM...!!

Assalamualaikum.....

*dalam gelap jangan disangka tiada manusia*


Belum sampai sebulan berjanji nak berjimat cermat tapi malam ni aku rembat heel and set make-up...dah la minggu yang lepas banyak berhabis beli tudung...haish...kalau la enchek abang mak abah tahu mesti kena bebel...ok, kali ni janji betol2 taknak dah boros2 lagi...eh eh jap..tahun ni aku belum beli kasut lagi...so, tak pe la kan...hikhikhik...set make-up tu pun beli ada sebabnya...set make-up yg dolu-dolu dah tumbuh fungi...eeeiii, sayang okeh...dah la belum luak lagi eyeshadows yang ada...rugi memang rugi...tapi tak sanggup nak pakai bila tengok ada fungi yang tumbuh kat eyeshadow tu...pelik jugak cemana la fungi tu boleh hidup kat situ..ni la bahana kalu tak jaga barang elok-elok...=( (oh, ni semua alasan nak bershopping!!!dislike)




*sempoi aje...gaya org yang belum kerja kot*



Hari khamis malam ni ada dinner aka Installation Night...duit dah bayar so harus la pergi kan...takkan nak biarkan duet rm25 hengget hangus macam tu je kan...tapi kali ni macam tak ada semangat je nak pergi...macam tak beria kalau nak dibandingkan tahun2 lepas...mungkin disebabkan busy dengan FYP so tak da masa nak pikir pasal dinner ni...persiapan pun ala kadar je...aku malas nak beli dress ke apa ke...pakai je yang mana ada dalam almari kecik tu...cantik ke tak biar la yang penting aku nak pergi makan..hahaha...makan tu yang penting...tapi tapi kasut aku dah beli...wahahaha...boros boros...dah berkenan sangat dengan heel tu yang beli...hehehe...tingginya aku tak sure tapi dalam 4-5 inch jugak la..ooomakaihhh...boleh ke aku berjalan pakai heel tinggi-tinggi...first time kot...paling tinggi yg pernah aku pakai pun wedges dalam  3 inch...rasa macam aku duduk diam kat kerusi je nanti...tak larat nak berjalan dengan heel yang tinggi2...=D

JOM DERMA DARAH!!!
Penderma Sukarela Pesakit Bahagia


3 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

tinggi kasut..pinjam leh?? jgn masuk lubang sudah..hehe
sama la xbeli heels lagik tahun ni.asyik wedges je..ahaks (nak heels baru)

FurBall said...

mn boley..ko nih..kenlah pakai lawa2 dtg nnt.ahahaha

Quzie Fathihah said...

k.sol: beli la k.sol...byk jugak heels yg cantik2 kat billion...try la usha, mne taw b'kenan...


mus: aku xde baju cantik nak pkai g IN...huhuhu