Followers

Thursday, March 17, 2011

Entri KURUSKAN PIPI agak femes ye =D

Assalamualaikum...

Pagi tadi baru sampai hostel dari Melaka...
Minggu ni ada lawatan ke Johor and Melaka...
Maaf lah, tak berkesempatan nak mengupdate blog...(oh, alasan semata)
Agak busy kebelakangan ini...
Sekarang kan dah masuk pertengahan Mac...
So, memang berhempas pulas dengan FYP dan assignment...
Second week of April dah kena hantar draft tesis...
Agak cuak di situ...
Yela kan, banyak lagi kerja yang belum settle...
Mengharapkan masa yang tinggal cukup untuk menyiapkan segala kerja yang ada..
Saya mahu GRAD tahun ni!!!
Mintak semua kerja berjalan lancar....
InsyaAllah..

Oh, berbalik pada topik...
Tadi tangan dok gatal p login nuffnang and check la kata kekunci yang digunakan oleh reader utk sampai ke blog terchayang ini..


Selain surat untuk najib, senaman untuk kuruskan pipi agak femes ye...
Hehehe...tak sangka ramai jugak yang nak kuruskan pipi..
Tapi maaflah ye, entri itu entah pape sebenarnya...
Sekadar karutan dan pertanyaan semata...
Mungkin kalau korang kuruskan badan automatik pipi korang akan kurus jugak...ahakz=p
Eh, cuba amalkan Green Tea dalam diet korang...
Mungkin berhasil kuruskan badan...
Plus green tea banyak manfaatnya...
Selamat mencuba!!

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

nmpknye mkn ramai rkyt malaysia pipi tmbm tp comel gak peee kan?