Followers

Thursday, February 11, 2010

vrroooooommmm!!!

oit minah rempit!!!apa kes bawak motor laju2 nih??!!

huh!!apa la pakcik ni..dah namanya rempit, mestilah bawak motor laju2..kalo bawak slow2, bukan merempit namanya..

wah..pandai menjawab minah ni..kot ye pun nak merempit, wat keje giler 2 malam 2 je la..

 alaa pakcik ni..xsyok la merempit malam2..siang ari baru power cket..hahaha

p/s: dialog di atas hanya la rekaan semata-mata..tiada kena mengena dengan aku..huhu


#############################################

semua yg di atas hanya lah utk gimik je..
ceeehhh..tetibe rajin nak wat gimik lak..
bajet ada orang nk amek taw..huahua
ok..act, arini aku ngan kawan aku fadh telah merempit ke PC (pengkalan chepa) and jalan2 cari bateri nset kat bandar KB..
fuh, 1st time aku bawak motor jauh2..kat jalan yang sesak lak..nasib baik la umur masih panjang..selamat pergi dan kembali ke USMKK..
memang tercabar keayuan aku bila bawak motor kat jalan yang busy ni..
adegan selit menyelit memang banyak..
kejap ko masuk celah ni, pas2 ko p masuk celah lain lak..
menakutkan..
tapi nasib la ketereran aku bermesra dengan motor 2 berjaya membawa aku keluar dari jalan yang busy itu..
segala halangan berjaya di atasi..huhu..wangga2..kihkih
keyakinan untuk bawak motor ke KB sudah muncul..
lepas ni maw beli motor la...uikkk..tetibe..haha..bajet banyak duet je..hehe
nnt senang la kan kalo nk p cari barang kat KB..
xyah dah sewa keta segala bagai..(lepas ni kna beranikan diri bawak keta kat bandar KB lak)
bila dah ada motor, merempit je ngan motor..
vrrroooommmm!!!!
vrrroooommmm!!!!
hahaha..
k la, nak p usha blog orang lak..

notapendektakpanjang: sape2, tolong tingkatkan keterujaan aku utk balik umah..pelik la, orang lain semangat nak balik bercuti..aku plak ilang keterujaan utk balik umah..huh!!apakah kerana bebanan asgmnt yang perlu disiapkan dalam cuti ni???!!!

1 comment:

cj'alhafiz said...

hahaha!!! minah remp-it rupanya!! aku dah lama tak nek muto ni....
aish.........aku teruja nak balik tapi teruja nak g gunung lu..haha!!

assignment tu letak tepi lu. haha!!!