Followers

Wednesday, April 27, 2011

Ini hanya gambar semata...

Assalamualaikum...

Kita kasi gambar dulu then kedian baru citer ye...
Kalau rajin cer cari mana satu aku...huahehehe





Esok last paper...
Dan mungkin last exam sebagai student...
InsyaAllah, blog kembali meriah selepas ni...
Hehe..Saje nak bajet busy study padahal apa la sangat kan...
Sekarang ni berada dalam dilema, samada nak ikut famili ke johor atau tidak...
Dorang ke sana nak hantar adik aku sebab dia dpt kerja kat sana...
Hari tu aku ada bagitahu yang aku nak ikut tapi bila dipikirkan keadaan sekarang ni; dengan presentation pada 4/5, mungkin tak boleh ikut sebab nak kena prepare slide show dan masih ada 'lab work' yang harus diselesaikan...
Ok, sekian saja..

p/s: kata gambar je kan tapi tangan ni sibuk jugak nak menaip...hehe...jumpa next entri, InsyaAllah..

Thanks menyinggah=)


1 comment:

lea said...

xyah ikut weyh
minggu ni jom masak2..hehe