Followers

Sunday, October 30, 2011

Sesi mengasah *anak tekak*

Semalam tengah kerja romate aku call tanya nak keluar ke tak malamnya...aku yang memang dah lama tingin nak keluar berjalan harus la setuju kan...so malamnya kami keluar pergi Summit...aku ajak jugak la kawan aku sorang join kitorang awalnya aku plan nak pergi cari pakaian untuk dinner dengan sandal untuk berjalan sekali sebab sandal lama aku sudah putus talinya...tapi disebabkan kami sampai kat mall tu pun dalam pukul 9 plus sekarang kan masih lagi dalam mood Deepavali so tak banyak la kedai yang buka...hurm, mood nak mencari pakaian dengan sandal terus luntur sebab banyak kedai tutup kan...aku dengan romate aku jalan separate kat sana...aku dengan kawan aku, romate aku dengan kawan-kawan dia  

Jalan punya jalan tak jumpa pun yang berkenan dihati...alih-alih bila dah bosan and penat berjalan, kawan aku suggest pergi KAROK!!!aku apa lagi la kan, terus setuju kau taw..aaawww, i kan memang suka karok even suara ke laut...hahaaha...murah beb kat sini...satu lagu singgit, bilik karok pun okey...puas hati la jugak karok kat sini...


*sesi pemilihan lagu...kawan aku semua lagu rock and aku semestinya ada dangdut kan...wink*


*lagu first mesti la secangkir madu merah...huahahah, mmg tak boleh miss lagu ni*


*terdiam jap bila suara tak sampai time nyanyi lagu Ella, Retak*


okey, ada masa semestinya aku terjah lagi tempat ni...



p/s: datang dan pergi silih berganti...

3 comments:

Lea Isnawi said...

hahahaha

lagu wajib eh

secangkir madu merah

MiR said...

haha xabes2 lagu wajib 2 tu.. :P

Quzie Fathihah said...

haha...tu lagu utk warm up...huhu