Followers

Tuesday, April 7, 2009

apa patut ku buat??!!

semalam bukak la fs..
tgk ada 1 msg dr someone..
pompuan..
dia ni awek pada 'kawan' saya kat matrik dulu..
apsal saya letak 'kawan ' ??..
hehe..paham2 je la ek...
saya xkenal dia..
dia add saya kat fs..
sebelum 2...
dia ada la tanya sikit2 pasal saya..
nak b'kenalan katanya...
saya ok je la..
tetiba hari sebelum semalam...
kelmarin la..
dia send msg kat fs..

hye,,its me..
em..juz wanna ask u sumthing..
---- mmg ske mempergunakan org ke?
juz ask...


saya reply la msg dia..
ayat saya menunjukkan pakwe dia 2 baik je la..
xsuka la nak buruk2kan orang..
tambah2 dengan awek dia..
xmaw la nanti kalo jadi pape saya yang kena..

pastu..
semalam dia reply msg saya..

plez kontek me at dis number (kalo sudi la)
017....
or
013...
plez dun reply dis msg....

apsal plak ni??..
cam ada yang xkena je..
apa nak buat ek..
perlu ke saya msg dia??!!
ntah la..
dari semalam lg dok pikir nak buat apa..
terasa nak sms dia tapi...
lantak p la..
saya nak study ni..
banyak lagi notes nak kena baca..
(*_*)

3 comments:

Mohd LukMan said...

klu dia 'kawan' lame ko reply je le... sian dia... dgn maksud nak kwn bkn nak rampas.. hehe.. just sgest je tau huhu...

DarkArtz said...

buat apa yang kau rasa betul........
mungkin ada sebab kenapa dia nak kau sms dia.........
kalau dia nak marah, kau balun je la........
kalau aku, aku malas nak layan, habiskan kredit je........
kalau dia mesej takpe.........
kikikiki.........

quzie fathihah said...

lukman: thanx 2 d sugestion 2
darkartz: aku dah buat apa yang aku rasa betol..hehe..curiosity je lebih..huahuahua