Followers

Wednesday, April 15, 2009

Miss Q???

salam..

saya dah jadi Miss Q sekarang ni..
hehe..
tetiba gatal nak tukar nama..
xbleh blah betol kan..hihi
laa..
apa salahnya tukar nama..
bukan selalu pun..
pape pun..
terima la saya sebagai Miss Q..
ada significant ke tukar nama ni???!!
ntah..
maybe sebab dah nak jadi women ni..
sebelum ni kan girl..
xpaham ek...
haha..
segan nak gtaw..
tapi nak gtaw gak..
birthday ku dah dekat..
20/04
hahaha..
kan dah ter'promote' diri sendiri..
tarikh 2 nnt..
genap la saya 21 tahun..
umur yang sesuai untuk kawen..
uik..
gatal nak kawen lak..
tapi calonnya mana???
huhu..
mestila ada kan..
kalo x..
macam mana nak kawen..
hehe..
jejaka diluar 2 yang menaruh hati padaku..
usah kecewa..
saya tipu je..
masih setia menunggu Mr Q..
haha..
ish..
kan dah melalut ni..
dah la..
nak sambung study..
chow

3 comments:

11-ojou said...

..owh,gatai ye~!!!.. ada gaya promoter r hg Ncik Q.. haha.. ak pun gatai tukaq skype ak jdik AMY tue..haha, apa kaitan haida n amy?..hanya ak je tau..hg tau x??..xtau..sbb ak kipassusahmati amy(die hard fan)..haha..kan dh tau..

Miss Q said...

hihi..aku memang promoter yg baguih..kalo ang nak suruh aku promote ang kat pasar pagi pn bleh ja..free of charge..haha

DarkArtz said...

famako pun tak abis nak berangan kahwin.........
hahaha, kau tak terdesak lagi kan???
hahaha.........