Followers

Sunday, April 5, 2009

untuk suet kee...

heloo..

sape suet kee???
ni la coursemate saya yang cun-melecun..
baik hati..
bijak..
apa lagi ek...
jujur...
setia..
dan macam2 lagi...
dh banyak saya puji..
nanti perasan plak suet kee..
hehehehe....
pada jejaka kat luar sana yang nak kenal suet kee...
boleh la cuba2 yer...
tapi xsure la suet kee available ke x...
kena tanya dia dulu...
heeee...jgn marah ye suet kee...
gurau je...


suet kee,
saya dah tunaikan janji saya tuk promote kamu dlm blog ni..
lepas ni xpayah jelez2 lg dgn 'org 2'. ek...hihi

SUET KEE!!
SUET KEE!!
SUET KEE!!
p/s: nak letak gambar kamu tp risau kamu marah plak..hehe

2 comments:

Suet Kee said...

ei... baru je nampak ''utk suet kee'' wahaha!!! ei.... mmg pun aku perasan... rupe2nye aku gitu baik ye...... tak blh gak... masih jealous dgn ''org tu'' lg.... mcm mane ye.... erm...... takpe.. biar sy fikir2kan dulu... britau awk kemudian... wahahaha!!! tadikan, lps kite abis jumpe dr kuppu, masa nak gi ''ta pau'', otw way tu, kite patah blk ppsk lg. semata2 utk dr raman.... mmg mcm awk kate la.... forensik day.... (-.-|||)

quzie fathihah said...

ish..suet kee perasan..lepas ni xmaw dh cerita psl kamu..huhu..wah, masih jealous??xbleh jd ni..