Followers

Friday, April 17, 2009

tak taw nak letak tajuk apa..layan jerr


salam..


semalam call my xromate..

ari 2 ada janji dengan dia nak g lawat tempat dia..

dan buat reunion ngan xromates kat matrik dulu..

dari apa yang telah di'plan' saya akan ke s.alam 5/5 ni..

kenapa rasa berat je nak p ek??!!

ntah..

ari2 bukan main lagi dok berjanji dengan xromate ku itu..

janji tetap janji..

kena tunaikan..

nak taw kenapa rasa berat sangat nak p???

sebabbbbb...

duet ada ciput je..

xseronok la kan kalo nak g jalan2 tapi duet xbanyak...

saya kalo dah g jalan2...

mesti dalam schedule tu ada shopping..

and..

of course la bila shopping..

akan jadi rambang mata..

and...

semestinya...

banyak benda yang saya akan beli...

oooohhhh tidakkkkk!!!!

abes la duetku...

lepas g tempat xromate 2 kena plak g tempat adikku..

dia dah siap pesan awal2..

datang sana nanti..

bawak duet banyak2...

nanti boleh dia bawak g shopping..shopping lagi??!!!

mak oi..

'mu ingat along mu cop duet ke??"

xpuas hati betol..

sepatutnya dia yang kena belanja akak dia ni..

ishhhh...


plan dah ada..

tapi saya tak prepare pape lagi..

yela..

at least kena sediakan jadual waktu kat sana nanti..

mcm org besar la plak..

haha..suka ati laaa..

tiket pun xbeli lagi..

duet dlm bank xcek lagi..

ntah ada ke idak..

saya ni bukan suka sangat ngecek duet dalam bank 2..

ooppsss..

duet dalam bank 2 kompem la banyak..

dalam akaun saya 2 ntah ada ke idak..

tapi rasa2 nya..

ada la..

kalo xbanyak pun..

asal cukup untuk buat shopping pun dah ok..

hihi..

lagi...

kena mintak sponsor nga ma nga abah..

heeeee...

diorang nak kasi ke???..

harap2 kasi le yerrr..


k la..

nak sambung study..

chow!!


ni la xromateku kat matrik dulu..xsabar nak jumpa..

2 comments:

lea said...

hehehe...
duit aku pun dh tinggal ciput skrg ni..
tu yg aku x buleh pegi kmj taun ni..
sedihnya...huhuhu...

DarkArtz said...

shopping je keje.........
kau kena kawin laki kaya la cam ni........
hahaha.......